Dagens :)

Kom precis hem från stan :) dock inte med det jag skulle köpa utan en massa annat som vanligt.

Köpte en ny foundation, rouge, eyeliner och pensel på make up store, och en mysig kofta fick följa med hem :)

   






Detta fick bli dagens outfit :
Jeans - Zara
Baslinne - MQ
Blus- Indiska

image166   image165
image168


Förlåt för dålig kvalitet men fotade med mobilen ;)..
Ta hand om er!

Tips på fotoalbum ?

Sitter just nu i skolans datorsal och har "Nutida konst" Vi ska läsa en artikel och sedan svara på några frågor. Imorse var jag hos tandläkaren på kontroll bara :) Detta är min sista lektion och sen ska jag in till stan, ska köpa något fint att ha på mig ikväll och ett fotoalbum med svarta papper i, är det någon som har tips på vart man kan köpa detta?

Ne, nu ska jag återgå till lektionen :)..

Lägger in en dagens och visar vad jag köpt när jag kommer hem :)..


Tills dess.. kram på er!

Heej!

Hej mina kära läsare :) Nu sitter jag i skolan och gör ingenting, eller jo jag spelar in en låt :). Den måste göras om pga av tempot.. det ska gå lite snabbare ju..

Har inget mer att skriva, mitt dåliga humör är kasst :(

Trött..

God morgon :). Idag skulle jag gå upp klockan 6, men snoozade lite tills 7:), då hade man istället feting stressigt och det resulterade i att man just nu ser ut som man gör :P (troll) Idag körde jag på en enkel outfit, Lee jeans och  t-shirt från Gina tricot :) Idag slutar jag klockan 15 och efter det ska jag träna några gymnaster :). Sen hoppas jag på att älsklingen kommer hem till mig :) Vill mysa ju! Somnade jätte gott med honom igår :D.


   image55





   











        Älskling, jag älskar dig mer än någonting annat!

Babylove <3

image159


Bjuder på en bild från fredagens utgång :).. Jag älskar dig hjärtat! <3  


Dagens

image157

Detta fick bli dagens enkla :).

Lång tröja- H&M
Midjeskärp- MQ
Leggings - Gina Tricot

Mys

Söndagen bjöd på mycket, träning, bilkörning jätte god mat och biomys med älsklingen. Vi såg Saw IV :), den var faktiskt jätte bra! Verkligen sevärd. Idag har jag ingenting planerat utan ska bara iväg till sången om ett par minuter och sen vidare tillbaka hem! Det var så fruktansvärt skönt att sova imorse så att jag inte ville gå upp :(.. Men en halvtimme innan bussen gick, gick jag upp!.


Ne nu ska jag iväg och headbanga lite på min lektion ;)


image156


Kram på er!<3

Suckar

Förlåt om jag är tråkig, men är så nere nu.. Ska gå och lägga mig.


Kram på er <3

:'(

Nu dyker gamla tankar upp igen, jag som trodde allt var bättre nu.. men istället finner jag mig själv gråtandes. Att man kan ha så mycket känslor som snurrar omkring dygnet runt är rätt coolt, men helst skulle jag vilja att dem försvann, både för mitt eget bästa och andras.

Känner ett sug i magen och bilder spelas upp i mitt huvud, bilder jag inte vill se. Försvinn bara. Skiten har förstört mitt liv, mitt förtroende och mitt hopp. Allt bara rasar samman gång på gång. Jag blir så galet trött på allt, snälla lämna mig ifred. Jag mår så dåligt att jag skakar och mår illa. JAG ORKAR INTE MER!


Snälla kan inte allt bara bli bra!?

Claras!

Heej :).. Nu sitter jag hemma efter en fullspäckad helg, vi var på Claras "tjejkväll" igår där drinkar och manliga strippor var gratis ;). Det var den bästa kvällen hittills :).. Och vet ni? nu har jag fått min Mobil :)! Jag är så glad, den är verkligen kalasbra!! Bästa någonsin.  Åh vilken god mat jag åt nyss, mamma hade lagat lövbiff med vitlöksceam i och så hade vi vitlökssmör och pommes till, nästan så att man vill äta igen ;).

En till bra grej är att jag får min gamla mobil såld! YES!

Så efter en lyckad helg säger jag tack för mig <3

Pepparkakshus!

Hejj!
Nu har jag vart hemma ett tag och både sovit och lagat mat. För en timme sen började jag och älskling baka pepparkakshus, var jätte mysigt, fick verkligen julkänsla! Nu är vi klar med våran låt på musikproduktionen och den vart helt okej faktiskt, man är ju inge proffs direkt!

Imorgon ska jag köpa min nya mobil, skönt med ett byte, tycker inte om den jag har nu!
Har inte riktigt bestämt vad som exakt händer imorn men vi får se! Vad ska ni göra?

Nu har jag ett jobb också, tack vare min kära ängel Ronja!. På ett babycafé ska jag jobba 2 dagar i veckan, ska bli jätte kul faktiskt, behöver verkligen detta!

Nu ska jag kolla lite andra bloggar. Hör av mig senare!


image155

Vart snyggare i verkligenheten ;) (min snögubbe längst bort har ju ramlat ihop :( )

Skolan

Just nu sitter jag i skolan, jag slutar egentligen 16 men nu är vi klara med låten så det finns inget mer att göra :). Skönt. Så jag ska ta 14-bussen hem! Idag har jag egentligen träning men denna dumma förkylning ska förståss förstöra allt :(. Imorgon är det fredag ju, har många planer men inga säkra kort, antingen ska vi till Claras eller The vibe om det inte blir så, så ere en tjejkompis som har fest!

På lördag ska jag till min morbrors fru och fira henne, hon kommer från Indien så då kan man räkna med god mat, Love it! och på söndag ska jag träna, bara detta äckliga viruset kan ta sitt pack och dra.

Usch jag har verkligen jätte tråkigt :/. Äh det ska inte få gå ut över er så vi slutar här :)..

Hörs sen ;).. Kram på er!

image154

Torsdag


Idag är det inte speciellt bättre :(. Men jag ska åka  till skolan nu så får vi se vart det bär! Hör av mig senare under dagen!

Sötaste!



Give me a hug please! Asså den här flickan är det sötase jag har sett, man vill bara krama ihjäl henne, SÖTNOS!

2 -1

Det var stört jobbigt att jobba med en förkylning, usch och blä för det :(. Matchen slutade kanon med 2 -1 till Sverige :) Bra jobbat hörrni! Någon som såg den?

Vet ni?! På fredag ska jag köpa min Sony Ericsson w910i :) Som om jag har längtat, är ni intreserade av min 2 månader gamla samsun f300 så hör av er!

Jag måste nog skippa min träning imorn, om inte det här vidriga viruset inte lämnar mig.
Snart ska vi nog se Saw 4, blä jag kommer inte våga. Såg trean igår och kunde knappt kolla på Alex, han fick inte ens ta i mig. Sjukt att vara så rädd asså :(!

Är Saw 4 värre än 3an?


Kramisar!

Se hit nu :)

TÄVLING!

'image153


Lyssna upp folk! Nu är det så att det pågår en tävling på Novas mammas blogg där man kan vinna en jätte söt Svea mössa och två godisaskar! Så kom igen nu allihoppa., ta chansen och var med, det enda ni behöver göra är att skriva om tävlingen och länka till Novas mamma :). Inte alls svårt, så ta er tid att göra detta nu, det är värt ett försök iallafall! Perfekt såhär till vintern!

Sen vill jag även passa på att rekomendera hennes blogg som är så guddomligt bra! Har inte följt den så länge men den är rolig att läsa samt att den varierar sig. Så alla ni som läser, ta tag er i kragen och var med i denna tävling, och glöm inte läsa hennes blogg! 

http://emmaforpresident.blogg.se/1195411910_tvlingsdax.html

Abc-choklad?

Läste i City idag om Linda Falk som har konstruerat "Chokladbokstäver i ask".
Man får hem en ask med 28 st bokstäver i där man själv kan bestämma budskapet.

Jag tycker det är kul med nya grejer och det här känns jätte mysigt, vem vill inte ha en ask choklad tillverkad av sin närmsta kompis, någon i familjen eller pojk/flickvän? Jag skulle inte tacka nej iallafall. Detta tycker jag passar jätte bra som julklapp och tror kan sätta ett leende på ganska många läppar! Man får passa på nu innan det blir allt för orginellt :P.

Dock är asken ganska så dyr 295:- men vad är inte dina närmsta värda!

image152
Så vad tycker ni?
Funk eller sunk ?

Veckans Cd!


Jag måste bara skriva om mannen bakom denna otroligt grymt bra skiva, han har en röst som gör att man bara vill krypa ner i sängen och höra mer, mer, mer. Texterna berör verkligen djupt och han förmedlar det som ska förmedlas. Ett stort tack till någon som har lyckats fånga både mig och många andra runt om i världen.

Sitter och lyssnar på skivan Trust me som släpptes den 9/11 i år.
Denna skiva har mycket mer power än hans tidigare album och jag tycker det är en grym förbättring. Han kan allt helt enkelt, jag pratar förståss om: 




GRAIG DAVID!image149


image148image150

Hemma :)

Äntligen hemma, det känns skumt att vara hemma så tidigt, klockan är bara 11 ju :S.  Känner mig iaf duktig som pallrade mig iväg till skolan för en lektion svenska :P. Väl hemma fick jag värsta nysatacken, kunde ju lika gärna tagit fram disktrasan och skurat lite när jag endå var igång med att skvätta, haha.. kul skämt ;)

Ikväll blir det Råsunda, Sverige spelar ju. Någon som ska dit?
Hoppas att jag får en bra plats att jobba på, vill inte stå utomhus, hoppas chefen läser detta :)..

Snaaart, mycket snart får vi veta om lägenheten blir våran denna månad eller om två månader. Jag hoppas, det skulle vara så mysigt, fast ett oerhört stort ansvar, men man måste ju testa någongång :D.




Vad gör ni?

Snorigt värre..

Snor, snor och yttligare 3 liter snor :(. Detta är inge roligt alls, vill bara bli frisk tack!

Sitter i skolan och väntar på bussen, ska hem till älsk och vila på mig lite!

Kram på er<3

Sjuk!

Godmorgon!


Idag är en hämsk dag, jag har blivt sjuk :(.. Usch detta är inge roligt faktiskt och imorgon ska jag jobba på Råsunda,Sverige match ju! Kommer bli tufft, lär ju inte bli friskare iaf :(..

Idag ska jag åka till skolan, ska gå på min sista lektion faktiskt, kan inte vara borta så mycket. Missar allt då!
Sen ska jag hem och lägga mig igen och hoppas det blir bättre! Älsklingen har också blivit sjuk så vi kan ju ligga här och snyta oss tillsammans :P..


Hoppas ni andra mår bättre än oss ;)

Jag vet inte vad jag ska ha för rubrik :S

Nu har jag sovit någon timme och det var jätte skönt. För en stund släppte allt det onda i min kropp, så otroligt skönt. Nu har jag i stället tråkigt, sitter här och gör ingenting. Fick två nya låtar på sången idag :)
Lambretta - Bimbo & Avril Lavigne - complicated. Så nu äre headbanga som gäller ;)..

Jag har faktiskt inte orkat fota outfiten pga att jag har mått dåligt, jag är ledsen! Men jag har iaf på mig en vit bas t-shirt från Gina tricot och en klänning över med knappar, under har jag leggings och så förra årets vinterskor och min röda everest!


Jag börjar faktiskt bli lite nyfiken på vilka ni är som spanar in bloggen, detta kanske är första gången men lämna gärna ett spår!

Kramar!

Inte gravid!

Sådär ja, då var man hemma igen! Köpte ett graviditetstest på apoteket och testade nyss, ett minus fick det bli :) wiheey! Fick ett sött sms av älsklingen nyss, "Hehe ok, hoppas det blir ett plus någon dag iaf <3"


Sprang även in på Telia och kollade vilken som var snyggast av mobiltelefonerna, den röda eller svarta och jag tycker helt klart den röda. Men jag vet inte om jag pallar lägga ut 500 för bara utseendet, kanske kan skippa det!

Är det någon som vill köpa min 2 månader gamla Samsung f300? Säljer den för 1900:-

image147


Hör av er :)..

Buss

Nu ska jag gå till bussen :) Lägger in en outfit senare! *prosit*.

Kramar!

Blåbärssoppa :D

Fan, jävla skit :(.. Idag vaknade jag upp med världens halsont, är dessutom snorig och har ont i öronen :(.. Det var inge vidare kul faktiskt, men jag hoppas på en förbättring under dagen :)!

Klockan 11 börjar min sånglektion och efter det ska jag in och köpa ett gravtest, vill vara på den säkra sidan :D

Har inget annat planerat idag, måste väl vila upp min sjuka kropp.


Nej nu ska jag dricka min varma och nygjorda blåbärssoppa :D

Kram på er <3

Dumlekakor

Mina dumlekakor blev precis färdiga (recept hittat på "ungmamma15" blogg) De vart jätte goda, dock väldigt mäktiga men det är väl lika bra kanske, då orkar man ju bara en!

Ska gå till sängen snart och bädda ner mig, känner mig lite krasslig, hoppas det inte bryter ut bara :/. 

 

image146

Kram på er <3

Träning.

Nu har jag kommit hem från en två timmar lång träning, idag blev det styrka, dans och fristående. För alla er som inte vet så går jag på Truppgymnastik :).

Idag är mormor här och firar mig och mamma som har namnsdag imorn (Elisabeth) så det är mysigt.

Jag har inte planerat så mycket idag, men jag ska plocka lite i mitt rum och senare åka till älsk.

Vad har ni för planer?

Kramar <3

Sov sött!

Nu börjar jag bli sömnig.. hungrig också för den delen :/..

Ska gå och lägga mig nu, träning imorgon.. styrka och dans!


image142

Godnatt <3

Gravid?

Jag har fått många kommentarer om att jag skulle kunna vara gravid, och nu börjar även jag gå in på det spåret, mår illa hela tiden, hungrig fast jag ätit precis, lagt på mig några kilo.. igår kom även min mens.. 1 och en halv vecka för tidigt :S! Så jag är som sagt hur orolig som helst nu och ska köpa ett gravtest så fort jag kommer in till stan. Jag är så fruktansvärt nervös och rädd.



Hur mår ni?

Konsert!

KONSERT 7/11

(Malin Bodin - You give me something)

Resentment



I know she was attractive
but I was here first
been riding with you for six months'
why did I deserve
to be treated this way
by you you

Lördag

Igår hade jag jätte kul! Jag var hos min mysiga vän Emily där vi sminkade oss och drack lite vin, vid halv nio-tiden åkte vi in till stan för att möta upp Ronja. Våran kväll spenderades på Claras :), tycker det är så himla bra där, inte för dyrt och bra med vakter. Jag var hemma typ vid 03:40! Efter många timmars sömn vaknade jag klockan 13, det var skönt att få sova ut!

Vet ni?!.. Älsklingen skulle precis häfta en grej och då råkade häfta sig i fingret.. AJ AJ AJ!

   


Ni får ha det superbra så bloggar jag senare!


Update

Ska iväg till Stadion nu och kolla på lite snowboards :)..

Skolan :)

Hello friends <3


Sitter just nu i skolan och degar, ska igentligen svara på lite frågor om första världskriget men det känns för drygt just nu. Om en kvart börjar nästa lektion, Nutida konst, då blir det redovisning om min sångpedagog :)!

Usch vad jag har tråkigt.. sitter och pillar med facebook, förstår ingenting, tycker hela sidan är skum. 
Efter skolan ska jag åka till min kära vän Emily, vi ska tare lugnt och äta mat, sen blire utgång till Claras lite senare :)! Ska faktiskt ta det ganska lugnt idag, orkar inte ligga bakis hela dagen imorn och så har jag en sjuuk mensverk :/..


Vad gör ni?

Brottom

Försov mig.. Nu måste jag springa!


Skriver senare!

<3

Day after tomorrow!

Hej alla glada!

Nu är jag hemma hos älskling och är jätte trött, sprang ner till Donken innan jag gick hit, var bara tvungen att få i mig något.. Sen har jag kollat på filmen "Day after tomorrow" Har faktiskt aldrig sett den innan, trotts att den var seg så var den oerhört spännande :)..  Nu ska jag lägga in lite bilder i datorn sen ska jag gå och lägga mig, börjar 8.30 imorn så det blir skönt!

Guud va glá jag blev när jag såg att jag hade 66 unika besökare :).. Det var något nytt!
Tack alla ni som tittat in :)
 



Godnatt babes.. sov så gott <3


Torsdag..

Idag hade jag ännu en av mina må illa dagar :( Tycker det är så fruktansvärt jobbigt, i går på bussen till älsklingen blev det värre än vanligt.. fy, trodde allt skulle komma ut på bussen, men pjuuh jag klarade mig. Jag ska vänta och se om mensen kommer och annars ska jag göra ett test, usch va nervös jag börjar bli nu.. tänk om,aaaah!

Så idag har jag mest sovit, men duktiga jag har också lagat lunch med älskling :).. Det fick bli nuddlar med wook och creame fraiche och kryddor :).. Så himlans gott!

Just nu sitter jag här och gör ingenting.. Ska iväg på träning snart och egentligen måste jag hem till älsklingen ikväll eftersom jag måste fixa lite bilder tills imorrn :)..

Nu ska jag göra baby sällskap i sängen.. Goos!

Kram på er!

Piano

Nu sitter jag hemma och segar bara, satt just och klinkade på vårat lilla piano.. "Himlen runt hörnet", usch tycker piano är så oerhört svårt.. en stor applåd till alla ni som kan :=)!



Kan ni spela något instrument?

Kärlek

Jag måste vara den lyckligaste människan i hela världen, iallafall så kännsimage138
det så! Jag har allt man kan önska sig, världens underbarste vänner, familj och pojkvän. Finns ingen andledling till att klaga. Varför ska jag vara ledsen för när allt är hur bra som helst, man har sina perioder då och då och nu ber jag om ursäkt till alla som jag någonsin sårat pga mina humörssvängningar, jag är inte sånn.. Jag är snäll och trevlig, jag är inte den typen som skriker på folk, men ibland går det inte alls att styra :/.. Jag ber om ursäkt, det är ingenting jag vill!

Sen vill jag bara tacka den som har stått ut mest, men endå håller sig kvar. Alexander! Det har nu gått 1½ år sedan du och jag blev ett och jag ångrar inte en enda sekund med dig. Att hålla om dig är det bästa jag vet och jag skulle aldrig klara mig utan dig. Du är den enda som fått mig att uppskatta den jag verkligen är, tack! Jag hoppas alla ni där ute i världen får vad ni förtjänar, oavsätt om det är från din familj, vänner eller pojk/flickvän..

Alla är lika värdefulla och alla förtjänar det bästa som går att få!

Jag älskar er alla, Många kramar och kärlek till er!


Onsdag..

Idag är jag ledig.. Wihuu! Klockan ett kommer mamma förbi här och hämtar mig så slipper jag åka bussen så långt :D.. Har inget alls planerat, eller jo det har jag ju visst det, jag ska på krogen ikväll :).. På en onsdag lixom, inte alls likt mig, men tydligen blev det så :)!

Nu är jag hungrig :/ vet inte vad jag ska äta.. ska gå och ta mig en titt!


Kramisar <3

Sov sött

Godnatt alla sötnosar, sov så sött!


(Imorn är jag ledig, skönt va?)


image24

Behöver eran hjälp!

Gud vad blogg.se är segt :(..


Var precis ute på promenad med älsk och hans pappa, kallt var det, men samtidigt skönt att få lite frisk luft!
Nu har jag absolut ingenting för mig men om en halvtimme ska det laddas upp med mackor och oboy framför "Den där Mary".. Tycker den är så himla rolig :).

Är det någon som har nått förslag på jobb i Sthlm, (Mitt upp i allt)?  Skulle verkligen behöva ett! 

image137


Kramisar!

Vi komma vi komma från peppakakeland..


Nu sitter jag här och vräker pepparkakor :).. Mums vad det är gott! Någon som håller med?




image136

Den exakta sanningen

Du märker om han verkligen älskar dig, på sättet han beter sig image135
det handlar inte om vad man säger utan vad man gör
säger han jag älskar dig, så ska han kunna bevisa det
du är bra vad du än har gjort i ditt liv och vilka fel du än gjort
man lär sig utav sina misstag, han kanske var ditt?
oavsett om han var ett misstag eller inte, så ångra aldrig det som en gång fått dig att le.
har du känslor kvar, sysselsätt dig försök att bara leva,
sätt mål för dagen och uppnå alla mål. satsa aldrig allt på förhållandet för de kommer aldrig han att göra och sen kommer du stå där ensam kvar och kommer bli tvingad till att göra ett av det svåraste som finns, börja om. om killen har varit otrogen så kom ihåg "en gång otrogen = alltid otrogen" jämför dig aldrig med tjejen han var otrogen med för hon är helt klart en hora, och hon har ingenting som du vill ha. det är han som förlorar inte du. Någon dag kommer han att ångra sig tänka tillbaka och verkligen fatta vilken underbar tjej han gått miste om. Om han någon gång sa "förevigt" till dig, fråga dig själv frågan "vad hände med förevigt, och vad hände med alla andra ord?" Där märker du att han inte visste var kärlek var. När man säger jag älskar dig så menar man föralltid inte för stunden.
det är okej att hunda lite i början för att visa att du bryr dig men hunda aldrig för mycket för då tar han dig för givet. Och har han redan gjort det, gå vidare det finns någon där ute som uppskattar dig för den du är. Det är svårt men det är hjärnan som ska skilja på rätt och fel, inte hjärtat.


Snö :O

Oj, oj, oj vad det snöar ute, hela marken är täckt med snö och så oxå himlen. Det var ju ungefär ett år sedan snön tittade fram sist, så man blir lite överraskad.
Jag tycker snön är vacker när man sitter inne och kollar ut, men usch vad äckligt det är att gå ut i det här vädret, speciellt när det är slask och tar 10 extra minuter bara att ta sig till bussen. Hoppas bara att snön håller i sig till jul, annars är det helt onödigt, enligt min mening.

Idag har jag bara vart i skolan och haft nationellt prov, det gick bra.. eller det kändes bra iaf! Mådde illa imorse oxå men det börjar bli bättre.. men jag är trött som ett djur och ska väl snart bädda ner mig i sängen!


image134



Ha det bra i kylan mina vänner <3

Jag mår illa.

Jag har mått illa varje dag den här veckan och nu gör jag det igen :( Jag vill inte.. Vet inte varför det blir såhär, kan det bara försvinna.. Snälla! Jag hatar det här!



image133

GodMorgon

Guud vad skönt att gå upp när man vaknar!! Börjar inte förns 14 idag, ska bara ha sånglektion! Jag älskar måndagar, perfekt efter helgen!


Nu är jag grymt hungrig!! Magen bara skriker, så det är nog bäst att jag besöker kylskåpet :D

image132

 
Vad ska ni hitta på idag?


Nu behöver jag eran hjälp!

Jag köpte för inte allt för länge sen BeyonceMobilen, har tröttnat redan och ska köpa en Sony Ericsson W910i.
Är det någon som har testat eller vet om mobilen är bra? En till fråga, vilken färg ska jag köpa?

image131


Om någon är intresserad så har jag en Samsung F300 mobil
 (Svart Beyonce mobil)

Länk:
http://www.techshout.com/images/samsung-f300.jpg

Helgen

Gud vilken rolig helg jag har haft, hoppas ni där ute känner likadant som jag! Fredagskvällen startade hemma hos Ronja, vi satt och drack vin och flummade, vid 20.30 tiden åkte vi till "Softbar" där vi spenderade resten av kvällen. Kul hade vi, dansade gärnet och snackade med folk. Jag har så kul med dig Ronjis :=) Vi drog hem ganska tidigt eftersom vi varit där sedan 21, väl hemma hos Ronja somnade man lagom snabbt.. Lite snurrigt när man blundade men det blev lätt så ;)..

           


igår var vi hos min mormor och firade henne och min mamma :).. Gott med tårta och kakor.

image130



Efter det, runt 19 typ åkte jag och älsklingen till Heron City för att fira våran 1½ års dag :).. Vi såg filmen "Supersugen" Den var sjukt rolig, den måste ni se! Älsklingen hade en present till mig också, en oslipad nyckel som vi ska slipa sen när vi flyttar. Världens bästa jag fått någonsin, jag som trodde han var osäker och inte ville flytta med mig när han i själva verket  vill hur mycket som helst.


Nu längtar jag!!

Bounce

Kom precis hem från skolan, ska egentligen inte stanna här så länge eftersom jag ska köpa en klännig jag hängde undan igår :)! Efter det blir det mys med mat och vin hemma hos Ronja <3

Skolan idag var rolig, vi kollade på Bounce, tycker dem är sjukt grymma, skulle göra allt för att dansa som dem, min dans är nog inte överlag så medbjudande ;).. Nu ska jag packa ihop lite grejjer jag ska ha med mig :)..


Här kommer en outfit!


image122

Vad har ni gjort idag?

Marabou Non-Stop

Idag såg jag reklamskylten för Marabou NonStop chokladen och var genast tvungen att smaka :)

Resultatet var gott, en blandling av två goda sorter :)..  Hade varit kul med något nytt, det där har man ju redan smakat 50 miljoner gånger :P.. Bättre kan ni Marabou :).. Min Favorit bland alla olika är nog Dubbel Nougat :).. Mums! Vilken eller vilka är era?


image121

Börjar bli dags att hälsa på sängen snart!


|Update|

Nu ska jag gå och sova, sov så jätte gott alla ni läsare! Kram på er!

ääälg?!

Kollade igenom familjens digitalkamera och fann denna lille filur ;)..

image120

Inget oavligt om man säger så ;)

Balett :)

Balettgrejen var cool, tycker sånt där är häftigt faktiskt, synd bara att man inte förstår handlingen, men bra musik var det och sjuukt duktiga dansare :). "Cullbergbaletten" Hette den vi var och såg, någon som har sett den?

Var inne en sväng på Gina Tricot idag och kikade, och självklart hittar man något ;).. Men 49:-, det kan jag bjuda på!


Vad har ni hittat på för kul idag?


Gina Tricot
 





   Den snyggingen blev min, fanns bara Medium kvar så den blir perfekt som klänning :)







Varma vinterkramar :)

Torsdag

Nu sitter jag i skolan, första gången den här veckan eftersom jag har varit lite sjuk. Hade piano-lektion i morse och nu har jag lite "free-time" hehe ;)..  Ska gå upp på lektionen om en timme igen :).. Snacka om skoltrött man är..

Gick upp i morse och sjöng för mamma och gav lite presenter , hon vart jätte glad.. En glasvas och två ljuslyktor från Duka blev hennes!

Efter skolan ska jag fika lite med Ronja och sen vidare och se en Balett föreställning med skolan :)..
Allt går framåt med lägenheten och det lutar mer och mer till ett ja :).. Det skulle verkligen vara mysigt att ha något eget att ta hand om, speciellt såhär framåt jul.. Pynta och fixa ! Gaaa, jag blir alldeles till mig.. Hoppas, hoppas och åter hoppas jag på att älsklingen är mogen nog att flytta :)..  Tanken på hyra och allt skrämmer mig, det enda jag har betalat är min mobilräknning lixom :P..

Nu ska jag kolla lite bloggar och så :)..


Kram på er!

Go kväll

Nu är jag faktiskt hemma igen.. det känns skönt! Vi har firat mamma lite, men presenterna kommer imorn :).. Hoppas hon blir nöjd! Just nu sitter vi och kollar på en man som vill bli kvinna.. Dem drar typ loss pungkulorna.. Ajaaaj aaaj..


Nu ska jag fortsätta kolla, trotts smärtan :)


Kraamis ;)

Naglar

Jag har panik.. jag vill hitta ett par snygga stövlar UTAN klack.. varför ska det vara så svårt.. Någon som har tips?


Satt och fixade mina naglar igen.. resultatet ser du nedan :)

 



Har tråkigt..  Vad gör ni?

Ciabata

Nu är mina ciabatabröd färdig bakade :).. De vart sjukt goda. Något jag rekomenderar.. Baka hemma :D


image115

Smaskens :)..

Patetiskt

Det finns en sida på internet


Där skriver man in sitt namn, ålder och födelsemånad sen räknar den ut hur man ska dö.
Vad är det för sjuk sida, får man verkligen göra så? Jag tycker det är patetiskt.. 
 
Enligt mätaren skulle jag dö i april 2094 av en mördare.. Även fast det kanske inte stämmer så tycker jag att det är helt sjukt.. Kul liv den som skapade det här..

Nu blev jag verkligen förbannad..

http://www.bzoink.com/Q1/How_and_When_will_YOU_die?.html


Grrr!!

Från älsk..

(Ett inlägg av min älskling som visar hur mycket han ångrar sig, detta är en av alla anledningar till varför jag fortfarande vill ha honom)


Felet var gjort, och konsekvenserna kom.

Jag hade ditt hjärta i 1000 delar, och jag befann mig nu endast i den minsta av dem.
Jag förlorade även ditt förtroende för mig.
Jag fick för första gången se dig gråta av besvikelse istället för glädje.

Jag förstod att du var ledsen, och att jag hade gjort fel, men jag förstod aldrig riktigt hela mitt misstag.
Jag förändrade mig aldrig, inte ett bättre beteende, inte till någon du är värd.

Endå var du den mest underbara flickvännen någon ens kan tänka sig.
Vi kunde lugnt o sansat prata om det hela, och med vår kärlek till varandra löste allt sig.
Du gick vidare med mig vid din sida, du älskade mig lika mycket som förut.


Hur kan jag då vara så jävla dum som gör om samma misstag igen?
Vi hade allt så underbart igen, allt var glömt, inga bråk, inga tjaffs, inget dåligt alls, endast ren kärlek mellan två personer.

Den här gången insåg jag precis vad jag gjort, vad som var fel, hur du kände.
Men framför allt så insåg jag att jag inte var långt ifrån att förlora den person som betyder mest av allt för mig, den som får mig att må bra, den som finns där för mig när jag behöver någon, den jag älskar.
Jag hatade mig själv, och jag frågade mig själv om jag ens var värd någon som dig.

Vi låg i flera timmar och pratade om allt som hänt och varför jag har varit en sån skit mot dig.
Du förklarade för mig hur du såg på vårt förhållande. Du sa att du fortfarande älskade mig, och att du aldrig ens tvekade på det, men att du inte kunde ha det på det här sättet. Du orkade inte med mycket mer.
Jag låg samtidigt själv o funderade hur jag kunde vara så jävla dum o göra nåt sånt och riskera allt vi har.
Och för första gången sedan jag var ett litet barn som grät när jag gjorde illa mig, grät jag i din famn, rädd för att förlora dig. Allt bara släppte, jag orkade inte med mig själv längre.


En tredje gång skulle det även bli.
Jag förstod inte ens längre vem jag var, jag ville inte längre vara jag.
Jag kände bara för att låta dig vara ifred, långt ifrån mig, då jag slipper krossa ditt hjärta och göra dig besviken en gång till.
Men du kände inte samma sak, du vet innerst inne att min kärlek till dig finns där, och du slutar aldrig älska mig innan du fått se den helt.

Jag förstår inte hur du orkar ibland, men samtidigt inser jag att under hela mitt liv kommer aldrig något eller någon göra mig så glad som de extra chanser du givit mig.
Jag är så glad över att du ser den äkta o starka kärlek som finns och inte är sån som släpper allt för minsta lilla.

Idag säger jag att jag aldrig mer vill ha en till extra chans av dig.
Detta är inget jag bara säger och sedan ber dig om en extra chans då nånting mer händer.
Jag menar det verkligen, du ska aldrig mer behöva leva med en sån som mig, en sån som får dig att må dåligt, en sån som får ditt hjärta att krossas.
Det här är min sista chans, och jag har själv sagt och valt det. Om jag inte brydde mig om dig, varför skulle jag då begränsa mig själv till en sista chans?


Även om jag idag mår bra och har det underbart med dig så ställer jag mig den stora frågan: "Varför älskar och håller du fast vid mig?".
Men jag kan lätt svara på den frågan, för jag skulle göra precis samma sak för dig älskling. Älskar dig för mycket för att bara släppa dig ifrån mig.

Vem ska annars ligga där på kudden brevid i sängen när jag vaknar? Och vem ska jag då få en godmorgon-puss av så man bara vill lägga sig på kudden igen o drömma vidare.
Vem ska jag annars dela allt med?

Allt skulle kännas värdelöst utan dig, jag skulle inte må bra, jag skulle inte ha kul, och defenitivt inte vara den jag idag är.
Jag älskar dig för mycket för att förlora dig Malin.

Meningen med allt det här som jag skriver är att jag vill be dig om förlåtelse.
Vill att du förstår att jag känner mig värdelös, och att jag aldrig ens tvekat på hur mycke jag igentligen älskat dig.

Du är mitt allt, och det finns ingen nästa..

image114


Tilde Fröling

Tycker att denna människa är den gladaste, roligaste, snyggaste programledaren på tv :).. Hon är helt grym, och vilken förändring.. Hon är så mycket snyggare nu :D

image112   image113


Bättre sent än aldrig :)

Här kommer lite bilder från Egypten :)


                
     



              
       

Fler kommer senare!

Lägenhet!

Godmorgon people :D! Sovit gott?
Jag är hemma idag från skolan också, fortfarande sjukt ont i halsen :(..  Men imorgon ska jag göra ett försök, då ska vi även gå på en Balett-föreställning med skolan på kvällen, det ska bli kul att se :).. Lite senare i planeringen ska vi gå och kolla på konserter och så :). Kul kurs!  Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tänkt att baka ciabatta bröd. Senare ska jag hem till mig, mamma fyller år på torsdag så jag ska vara där och sjunga på morgonen :)!

Juste lägenheten kostar i hyra 5000:- i månaden och sen räknade vi på med bredband, mat och hela skiten, då gick allt på 10 000:- i månaden, det är alltså 5000:- var! Detta är summan för en stor nyrenoverad 2:a.
Tycker ni att det är värt pengarna? Ni som bor i läghenhet, hur mycket betalar ni?


Kram på er!

Jobb-tips

Idag har det varit en ENORMT seg dag tyvärr, att att vara sjuk är ingen höjdare faktiskt.. Höjdpunkten idag var att min favorit mat serverades, nämnligen Grillad kyckling :).

Fan vad jag behöver ett jobb nu, typ helgjobb till att börja med.. Och om jag och Alex ska flytta snart så är det ju väldigt lämpligt! Någon som har något bra tips?

Jag ska iaf jobba på Postens julkortssortering i år också, denna gång natt så då kan jag räkna med mera pengar :D!

Jag satt och fixade mina naglar i gårkväll, superfint resultat!

Någon rekomenderade serien "L Word"  kanske är värd att se?


Kramisar!

:(

God morgon :).. För min del är den inte så god tyvärr.. Är fortfarande sjuk och har så ont i halsen att jag vet inte vad jag ska göra.. Hade roliga ämnen i skolan idag.. typ bara musik, synd att jag mår dåligt.. :/..

Nu ska jag äta frukost, vad gör ni?

Chokladbollar

Fläskfilén gick inte alls ner, får väl göra ett nytt försök senare :)! Nu har älsklingen bakat chokladbollar så jag ska snart sätta mig och kolla på vänner, dricka "Forest Fruit" Té och äta bollarna :)

image86

Kram på er så länge!

Wish me luck!

Nu är det dags för middag, trotts att det idag blir något väldigt mumsigt så är jag inte sugen.. kan ju knappt svälja :(
Vi ska äta fläskfilé med bearneissås :D.. MUMS.. men vi får se hur det går :)

image85

Smärta..

Jag orkade tyvärr inte åka iväg till sången, mådde alldeles för dåligt för det :(.. Istället har jag sett det sista avsnittet av OC :'(.. Faaan, det som var så bra. Kan inte finnas någon som tyckte det var dåligt.

Men nu måste jag ju hitta en ny serie att fastna vid, någon som kan hjälpa mig med förslag?

Imorgon ska jag faktisk försöka åka till skolan, hoppas jag mår bättre. Troligtvis inte eftersom det är sämre än i går :/.. Känner att febern är påväg tillbaka nu..

Jag saknar helgen, jag saknar Daniela..
Fan älsklingen att du inte bodde närmare, då hade jag stått utanför din dörr dag och natt!!.. Vill bara vara hos dig nu och krama dig.. bara ligga i sängen och kolla på film eller något. Jag saknar dig!


Puss Puss Puss :)



 


Sjukling

Nu var det visst min tur att bli smittad av det där äckliga vinter viruset.. jag orkar inte vara sjuk, det är inte kul alls. Kan knappt svälja, de e lite tungt, trotts min feber och halsont ska jag pallra mig iväg till min sånglektion :).. Nu ska vi sjunga till färdiga bakgrunder och jag har valt James Morrison - You give me something :) Bästa låten i världen och den passar min röst så himla bra. Ångrar lite, men bara lite att jag inte sökte till idol i år, dem flesta i år var faktiskt inte så bra, men jag skulle inte våga, tänk om jag skulle låta som alla som inte går vidare.. Blää! Får mogna på mig lite så får vi se i vår om jag vågar! Skulle ju vara kul att prova :).

Aja, nu ska jag gå och fixa lite frukost, det lär väl bli ren filmjölk med tanke på min hals ;)..


Vad ska ni göra idag?

PizzaTajm :D

Älsklingen och hans pappa är och hämtar pizza.. bättre sent än aldrig ;).. Min mage bara skriker efter mat.
image99

               Vad har ni gjort idag då?

Trååk

Hur svarar du i hemtelefonen?
Ah de e Malin
Hur svarar du i mobiltelefonen?
Ah Malin
Ringer det mycket till dig?
nja, periodvis.. några ggr dagligen
Ringer du mycket?
smsar mer :)
Vem ringde du senast?
Hah, Ronja typ
Hur mycket pengar har du? 
För lite :/..
Senast kramat och när?
Erik för 5 timmar sen
Antal timmars sömn inatt?
2 :(
Sov du ensam?
Nix..
Vem sov du hos senast?
Hussein
Vem vet mest om dig?
Jag :), Sen kommer väl Alex.
Vem vet du mest om?
Alex!
Vad ser du fram emot?
Julafton, inte långt kvar nu <3
Vad vill du ha just nu?
Platta stövlar och en väska..
Vem hånar du?
Emos.. sorry
Vem´längtar du mest efter?
Min älskling..
Vem vill du helst slippa?
Nee, ingen aning.. Lärare kanske ;S
Vem stör du dig på?
Emos i våran skola.. :@
Vem vill du sova bredvid inatt?
Älsklingen :)
Vilken buss åker du oftast?
144
Vilken årstid är det nu?
Vinter!
Anser du dig själv snygg?
Vissa dagar är bättre än andra.. alla är snygga på sina sätt :)
Har du varit kär?
JA!
Är du kär nu?
Som fan..
Är du en bra partner?
Ja, det har ju funkat hittills :)
Har någon varit otrogen mot dig?
Mmm..
Har någon varit otrogen mot någon , med dig?
Kommer inte ihåg.. isf vare länge sen
Har du varit otrogen?
Tyvärr
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?
Uppraggad, nu är jag ju upptagen :D
Vad åt du senast?
Spaghetti :)
Är du polare med grannarna?
Ah en av dem ..
Har du varit på ett party?
Party :O.. Jo om man kallar det så så okej då..
Har du varit utomlands?
Yes..
Var är dina syskon just nu?
Hemma..
Vilken tid gick du upp imorse?
kl 9
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Drack en Cider..
Vad är det första du gör på morgonen?
Går på toa..
Vad ska du göra efter det här?
Mysa med älsk..

Heting!

      GE MIG!

image83

Lägenhet :)

Nu har jag sovit några timmar och sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem :).. Vet ni? Vi kanske ska flytta, asså han har en lägenhet men vi måste bara se om det går, det lutar iaf mer åt ett ja än ett nej :D.. Det här är typ det jag verkligen längtar efter, isåfall kommer det bli så mysigt.. Ta eget ansvar och känna sig som 18 :)..

Nu är jag sugen på cola :(.. Ni vet när man festar hela nattet och sen på dan är man helt uttorkad, nästan så man måste supa igen ;).

Jag vill se en bra film, har ni några förslag?




Ajuuste, Erotik mässan är idag, vet inte om jag orkar åka men jag vill gärna :D..

Nu ska jag lägga mig i sängen igen :)

Helgen :)

Kvällen igår vart inte så lyckad tyvärr, men den bästa räddningen var då min älskling Daniela :).. Vi hade grymt kul som vanligt :D:D:D Kul att träffa gamla kompisar igen oxå, har saknat det. Har inte så mycket mer och säga.. Sov 2 timmar i natt, satt i min killkompis kök och studerade den vita vackra snööööööööön :O.. Stod ute i pumps och klänning när den där snön kom, bra tajming.. tack för den :@! Nu ska jag ta och lägga mig och sova lite.. är så trött så trött :D..


Snart är det jul <3


Outfit

Har precis fått i mig lite frukost som bestod av wasa havre knäckebröd, som jag älskar :) och även kiwi och äppeljuice :) Perfekt start på dagen :D

Här kommer min outfit :)
 
image79image82image80   image81



Nu ska jag gå till bussen, kram på er!


Hjälpa mig ?

Jag har aldrig varit riktigt skofixerad men börjar tyvärr bli det :/.. Nu står jag inför ett jobbigt beslut, vita eller svarta?.. Jag behöver eran hjälp!

image78image76
Det är inte riktigt samma modell, men vilka är snyggast?


God morgon

Gud vad jag hade svårt att somna igår :( Men när jag gjorde det sov jag hur gott som helst :)! Har ni sovit gott?
Idag ska jag åka och träffa Daniela, <3, jag längtar så mycket!! Ska ta vara på tiden med henne :D.. 
Sen har jag inte planerat något mer :(..
image75
Solen lyser än idag :) Mysigt.. Tänk om det var sommaren som var påväg istället :)
Ne nu ska jag ta och hoppa in i duschen :D..



Bloggar senare :).. Kram på er!

Tack :)

Tack för alla jätte fina kommentarer :).. Blev jätte glad!
Nu kommer lite bilder på mina nöjda köpt :)






Lägger upp några bilder på bara skorna imorgon :).. Dags att göra sängen sällskap nu :)

Kram på er och sov så gott :)

Shopping

Idag var det min tur att få lite shoppat :) Köte en lång tröja från HM (Logg) för bara 49.50:- sen köpte jag en lång tjocktröja från MQ för 250:- köpte även två par skor, ett nagelack och en klänning från Hm för 198:- Visar allt imorgon :D.. Nu ska jag kolla på OC, jag vet att jag är efter men jag har typ blivit tevenörd nu :(.. Det är verkligen en sjukt bra serie :).. Imorgon ska jag träffa min kära bästa vän Daniela :D Lääängtar!



Sussa gott nu :D

Outfit


Nu ska jag iväg till fridhemsplan till Ronjas jobb och hämta mina grejer  :)..

Lägger in en dagens outfit, ursäkta den smutsiga spegeln :P

image62image63

Långa linnet: MQ.
Skorna :Din sko.
Skärpet: Egypten.
Leggings: Gina Tricot.

Daniela <3

Natten var hård och jag somnade inte förns 03, låg och pratade med Hussein ett tag som har tröttnat på att jag inte lyssnar på hans råd. Jag vet att dem är hur bra som helst och jag vill verkligen göra som du säger, men varför går det inte då??? Varför ska man ha en pojkvän som är världens gulligaste för, på natten kan han vara värsta häxan men på morgonen efter är han finare än en ängel. Han började morgonen med att säga förlåt och så sa han hur underbart och fint mitt sms var, sedan har han försökt ringa mig hela morgonen, bara för att höra min röst, bara för att veta hur jag mår. Han var jätte ledsen för sitt beteende igår och han bad verkligen om ursäkt. 

Jag är så ledsen att jag alltid ska gå till dig o grina Hussein, jag tycker synd om dig som ska få höra vad som händer, om och om igen! Tack för samtalet igår iaf, även fast jag är cepe och inte följer dina råd.



image61När jag vaknade imorse gick jag in på Danielas blogg och även morgonen började i tårar, Jag är så glad att jag har dig, att det finns någon som verkligen förstår och gör allt för en, jag är så glad att just JAG får dela min vänskap med dig, det är det som betyder mest. Och vet ni alla som läser: JAG ÄLSKAR HENNE, ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR, förstår ni?? JAG ÄLSKAR DANIELA! Jag förstår inte varför det är så konstigt för, varför kan ni inte bara vara glada för våran skull? Jag kommer ALDRIG släppa henne så ni kan ge upp redan nu.. Det kommer alltid att vara vi!!
Det var jätte fint det du skrev om mig i din blogg, verkligen hur underbart som helst! Tack en än gång för att du finns för mig! Jag älskar dig!