Konsert!

Hej godingar! Här är jag igen, med ett brett leende på läpparna.

Har inte alls mycket att varken säga eller göra och det driver mig till vansinne..

På onsdag är det valborg och en efterlängtad onödig mösspåtagning som ska bli kul! Blir väl långholmen eller något i den stilen! Snart är det dags för studenten :D:D

Alla som vill får jätte gärna komma på Vårkonsert den 7e Maj klockan 19 i Skanstull, skulle va kul.
Detta är den sista konserten med den här skolan och det känns jätte tråkigt.. vill sjunga så mycket mer.


Men nu sötnosar får ni ha det så bra!

Puss

It´s unbelievable

Kärlek är ett enormt stakt ord som jag aldrig riktigt kommit underfund med, ända tills den 10 maj 2006 då kärleken mötte mig öga mot öga. Sedan den dagen har jag alltid varit säker på vad kärlek är. Jag har aldrig varit lyckligare än vad jag är nu, jag kan bara inte sluta le. Du är den vackraste människa på denna jord och jag är så glad att det är du och jag.

Du är kärleken själv!

image363



image364

       Alexander Wernholm                     +                                        Malin Bodin!

Egypten <3

Jag längtar tillbaka <3

image362

Ont.

Hej sötnosar!

Idag är det underbart väder och jag mår piss. Ligger som en instängd lemur under täcket, jag har så fruktansvärt ont i halsen, blä! Men jag ska försöka överleva dagen ändå ska ni se. Tänkte åka till gymmet och göra av med några pannor, skulle kännas fint. Åt nyss kantarellsoppa som lindrade halsen, men enbart för tillfället, nu ligger jag här igen och önskar att jag vore frisk. Blir konsert idag igen, måste väl trotts denna värk.. ;(..

aja, nu ska jag inte ligga här mer.. dags att fixa sig lite!


Puss och kram

Hello miss sunshine

Look Im back! Har bara försökt att ta det lite lugnt ett tag varav därför inte suttit framför burken, dessutom är det ett gudomligt väder sverige har fått! Hoppas bara att det är här för att stanna. Jag har lite saker på gång i veckan, en hel del konserter. Så imorgon, torsdag och lördag kommer jag befinna mig i odenplans lokaler för att underhålla lite, kommer bli långa dagar men det är tufft ibland ;)..

Nej, nu får ni ha det så bra så hör jag av mig snart :)

image361

Juste Idol på lördag, hinner tyvärr inte springa dit, men hade varit kul annars!

SUR!

Kul morgon man har haft.. eller eftermiddag eller vad vi ska kalla det. skulle iaf gå och duscha nu, men vattnet estod endast av KALLVATTEN, fyfan.. och jag som verkligen måste duscha, ska iväg och jobba snart. Blä!
Någon som vill låna ut sin dusch kanske ;)..

Nästan så att jag snart gör som förr i tiden, kokar vatten och häller i..

aja, jag är bara sur just nu!


Love u


Lite mongo.

Hej sötnosar. Haft mycket för mig i helgen vilket resulterade i dåligt bloggande, sorry! Helgen bestod av en enda stor fest, fest med Daniela på fredagen och Firade Anna på lördagen, båda kvällarna vart kanon!!

Blogg verkar strula, eller så ere bara min sida som ser lite mongo ut..

Ha det fint så hörs vi ;)

Freeedag!

Idag är det fredag och jag känner mig inte taggad till någonting, vill helst bara ha en mysig myskväll :)..

Haha, var på Enough galan igår där Blondinbella presenterade allt, helt ärligt så tycker jag att hon ska sluta med det där, undra hur många fans hon hade i publiken :P.. Artisterna var duktiga men ljudet var halvkasst och det mesta var rörigt. Erik min käre vän skötte ljuset och han var jätte duktig, Fan va man kan sakna någon utan att ha märkt det själv.

En sak är jävligt säker, när jag ska till Odenplan nästa gång så behöver jag en personlig assistent, please, jag gick i en timme igår för att hitta sketna Vanadisgatan, men icke.. Slutade i S:T eriksplan. Lycka!


Ska iväg till skolan nu, brumma bil..

Puss!

Nyhet, nyhet..

God morgon! Har precis vaknat och nu sitter jag här som en hjälte och väntar på bättre tider. Vad har hänt med vårt fina väder, helt grått och äckligt just nu. Jag vill ha sol.

Jag ska snart röra mig in mot stan för att träffa Nicole och Ronja, sen blir det träna småtjejerna :)..

Hade Sånglektion igår och den gick galant, min låt satt som bara den.

Juste, jag måste berätta den största nyheten av allt som någonsin kommer excistera i min värld. Jag Malin Bodin har börjat dricka LATTE, bara sådär. I flera år har jag försökt att gilla det, men det har aldrig fungerat :/.. Men nu, bara sådär så blev det tvärtom, fan va jag är bra!


<3

Ont i fötterna..

Hej sötnosar! Hemma nu, har iofs vart hemma ett tag. Var och provjobbade på Olearys som jag nämnde i ett tidigare inlägg och det gick superbra, idag var det min dag! Kanske var det för att min älskling till vän Daniela image360
jobbade med mig, så måste det ha varit.

Imorgon har jag inget planerat, ska sova ut..
ta vara på den lediga veckan :D..


Sov så jätte gott!  <3






Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, ska bli ruskigt skönt! Sov endast ett fåtal timmar inatt, men det blir ju så!

Ha en god natt och så hoppas vi att vädret är underbart imorgon <3


:)

Söndag!

Som en vindpust så var denna helg som bortblåst, men om jag ska vara helt ärlig så har det vart den bästa på mycket länge! Har tillochmed varit på Olearys på intervju och jag ska börja provjobba imorn, allt tack vare min sötnos Daniela till bästa vän <3!

Träffade en stum kille när vi var ute i lördags och jag tycker att det är så gulligt, vart en så mysig situation att bara njuta av stillheten, fick sitta och prata via hans telefon :).. Sötnos!

Hörs <3


Slappis..

Ligger fortfarande kvar i sägen trotts det underbara vädret, men jag har faktiskt varit uppe och lagat frukost om det nu räknas! I går råkade A repa en bil så det satt en lapp på fönstret i morse, dessutom hade vi lånat min Mamma och pappas bil, så vi får se hur det går med den saken.

Snart ska jag upp och hoppa och vidare in till stan för att träffa Ronja, sen ska vi hem till mami o papi för att fixa våra nails :). så najs att få dem gratis ;)!

Ha en trevlig dag och njut för guds skull av den varma solen vi fått!


Trevlig helg

Nu åker jag hem till kära värmdö :) får se när jag bloggar igen, ha en fin fredag och helg allihopa!


Puss och kram <3!

Fint linne

Nu har jag ungefär kommit halvvägs med min kreativa städning och det känns skönt. Jag och A bestämde att vi skulle åka hem till mamma och pappa ikväll för att äta god mat så det är hur min kväll ser ut!

Juste jag hittade ett jättefint linne här om dagen, take a look :


image359

Hörs snart!

Städdag

Idag blir det städdag bannemig, på tiden här hemma ärligt talat. Men först måste jag ju äta frukost, kanske slänger in några toast och smaskar på, sen vill jag hinna till gymmet oxå. Helgen blir iaf lugn, som planerat iallafall, men man vet ju inte vad som kan dyka upp..

Nu ska jag äta.

Natti

Sötnosar, nu hade jag tänkt att gå och lägga mig.. Men vi hörs imorgon såklart!


SOV SÅ GOTT!!

Efterlängtat "påsklov"

Hemkommen från ett surt gammalt hamburgerhak i Haninge, mätt blev jag iallafall, äckligt mätt, finns det något värre. Skulle inte tro det.

För ett antal timmar sedan startade mitt "påsklov" något senare än alla andras, men vadå, då har ju jag mitt kvar! Nej men det ska bli väldigt skönt att få vila ut sig en vecka! Synd för er som redan haft lov, nu är det min tur! EFTERLÄNGTAT!

Dags att kolla på film.


Jag saknar din kärlek, ska det vara så svårt att förstå?

Tips för blödande kvinnor.

Här sitter jag, ensam i min ensamhet. Endast ett fåtal lampor är tända och utanför råder total stillhet, känns rätt surt faktiskt att bara sitta här och glo, men vad ska man göra åt den saken? Inte så mycket.
Laddar ner "27 dresses" och hoppas faktiskt att den ska vara bättre än vad alla sagt, smaken är ju som baken.
image358

Jag skrev i mitt tidigare inlägg om en medicin mot mensverk som faktiskt fungerar. Den finns att köpa på apoteket
och heter "Naproxen" Jag lovar´att om den kan lindra min smärta så kan den garanterat lindra eran med!


Måste få i mig lite mat nu..

Mensverk och inställd dans

Här sitter jag och har ont, mensverk till tusen och jag hittar inte min medicin som får hela skiten att bli bra, fuck! Tack vare att denna skit ska komma och orsaka smärta en gång i månaden så förstörde den för min danslektion som skulle ägt rum för två timmar sedan. Förstör mer gör det, det är ju så mysigt med blod, kanske ska uppsöka en blodcentral, eftersom jag hatar sprutor kanske jag bara kan droppa lite blod ;).. Blod som blod lixom.

Från något sunkigt till något kul.. Jag var på Lindas studentskiva igår och jag hade så himla kul, halleluljah moment för den kvällen!



Nej, nu ska jag krypa ihop i fosterställning!

Vi hörs!


Skola

Hellu!
Sitter i skolan och har Arbetsmiljö och säkerhet, vilket inte är så jätte roligt. Speciellt inte när skolans datorer vägrar fungera.

Skönt att vi är lediga nästa vecka iallafall!

Hörs senare!

The eye

Home, sweet home..

Hemkommen från gymnastikträning av småtjejerna, tråkigt bara att vara inne i det fina vädret. I slussen idag var det utdelning av köttbullar och Kyckling i olika boxar med smak av chili och tandori. Köttbullarna var en klar favorit som ska köpas igen!


image354 image356

Såg skräckisen "The Eye" med Jessica Alba igår och den var helt underbart bra, kan rekomendera den till max.

Den handlade om Sydney (Jessica Alba) som varit blind i många år men tillslut fick nya ögon, tyvärr så stämde inte allt eftersom hon såg döda människor och andra hemskheter. 

Se den, den är verkligen värd att se!

Äntligen

Det var inte igår.. Äntligen är blogg.se på fötter igen trotts misslyckandet med byte av plattform.
Har kliat så mycket i fingrarna de senaste dagarna då man inte fått blogga, och att inte kunna läsa era fina bloggar!

                                                                                       
Detta har hänt:

Jag var i kungsberget i lördags med A och det var super mysig, provade mig på bräda men det var ju sjukt svårt, den vägrade ju hänga med mig dit jag ville, idiotsak. Byte tillslut till blades vilket gjorde hela processen mycket enklare! A var sjukt sexig på sin bräda ;)

Dagen efter, det vill säga i söndags var jag publikvärd på Råsunda på matchen AIK-KALMAR, var väl ingen höjdarmatch tyvärr.

Igår var det konsert och det gick superbra! Fick massa goa kommentarer, TACK!


Puss och kram