mammas dag..

Idag är det mors dag som nog inte så många av er har gått miste om.. Men min kära madre är inte ens hemma, hon ligger väl i en svit i Montenegro och slöar sig. Hon och pappa är där och firar bröllopsdag, själv kollar man på resor till Thailand, en stor dröm.. Medan ens pojkvän sitter vid mammas nagelsalong och sätter på sig naglar. Ibland är du rätt söt hjärtat <3

Jag är fortfarande sjuk, jobbade inte igår pga det :(.. men imorgon ska jag göra ett försök! Skola oxå till 12 sen ere slappt ett par timmar.. äsch nu kanske man ska ta sig lite nässpray ;)


Sov så gott alla söta!!
None

Puss pusss <3<3<3

sick..

Hej alla sötnosar. Nu hoppas jag att ni kommer tycka synd om mig, för jag har blivit sjuk tyvärr. Blä! Jobbar imorgon och hoppas det blir bättre tills dess. Var på bio igår, såg "What happens in vegas" hur bra som helst. Se den!


Har inte alls någon lust att skriva, så jag överlåter det till er..


Puss <3


Piercad

Hej bloggers, förlåt för att jag inte har hört av mig på ett tag, men har jobbat ganska mycket nu.

Kanske ni blir sura på mig, kanske inte.. Jag piercade nämnligen tungan förra veckan :).. wii!
image372

Nu håller jag på att göra mig i ordning för kvällen serrni.. vad gör ni?


Puss och kram


Fullspäckad dag!

Tjohoo :).. Här sitter jag och dregglar, ne då.. sitter och tråkar skulle jag vilja säga, Onsdag idag vilket innebär min sista konsert vilket kommer kännas oerhört tråkigt, nu efter alla 3 år är det slut. Vet inte om jag ska sattsa på sången, vore kul men det är ett hårt jobb.. äsch blir väl Idol 2009 ist!

Vad gör ni denna dag? Kanske många ska på derbyt ikväll, sorry men jag jobbar inte.. konserten krockade.. ändå mycket roligare att sjunga, som om det inte är det jag gör på råsunda med :P.. Hah!

Jaja, nu ska jag ta mitt pick och röra mig mot tåget!


Have a nice day!

image370 image371

Im awake :O

God morgon på er! Detta har nästan aldrig hänt, men jag är vaken och är på banan kan man säga, även fast jag gärna hade sovit lite mer i min varma säng.. Men men. Kort dag i skolan, börjar 10 och slutar 12, Råsunda på kvällen.. Money maker!

Ne nu kanske man ska ta och äta frulle, det var ett tag sen man han det :)..


Puss och kram!

Duellen

Kör en liten duell innan jag går till tåget.


image368 image369

Det står mellan Lucas och Nathan scott i One three hill..
Vem är hetast?

partyoutfit

Nu drar jag in mot stan, pallar inte varaimage367 kvar här..

Här ser ni lite av min outfit!

















Jag gråter..

Kärleken är det vackraste som finns i denna värld.. Men ibland räcker varken ord eller känslor till, som tex när man kollar tillbaka på bilder på det förflutna, varför, varför kan inte jag leva upp till det, jag bara undrar. Jag blir så ledsen av tanken på det förflutna, jag vill vara en del av det också men vet att det är omöjligt.


Det är sånt här som får en att tänka. Jag får en stor klump i magen av denna bild och undrar om det verkligen var så det var menat men att jag förstörde för dem, att det egentligen skulle vara de två som delade alla underbara dagar med varandra istället för mig.

image366

Jag gråter..

Afrohead..

Men shit vad är det för fel på mitt hår.. känner mig som en rastakid med dreads.. fy fasen.. Borstar och borstar men det ger verkligen inte med sig.. Är det någon som har något bra tips? Funderade på balsamspray men finns det ens fortfarande.. :S..?

Nu är jag rastlös och vill bara hitta på något men är tom på idéer.. suck!

Tack för det fina vädret iaf :D


Hittar massa bilder på A´s ex på datorn.. Varför ska det vara så oerhört jobbigt, och varför finns de överhuvud taget kvar! Varför kan han inte göra fina bilder med mig på, är jag inte lika fin eller.. :(



Puss

image365

.

Nu ska jag åka till gymmet.. vi hörs senare!

Ha det så fint..

Puss!

Jag vill läsa era bloggar!

Hej världen!

Idag är typ alla lediga, men det kanske inte är så kosntigt pga att det har varit valborg och grejjer!
Jag ska iväg och gymma snart och sen ska jag åka till mamma och pappa, för att ha en mysig fredag med gott kött och pommes :). I veckan händer det endel saker som jag inte kan dela med mig av här, tyvärr!

Tog bort mitt löshår igår, fuck va tomt det är.. inget hår kvar ju! Men men, köper clips till studenten sen:)

Nu ska jag kolla runt på lite bloggar, om ni vill att jag ska läsa eran, länka den eller lämna bara en snäll kommentar!