Mitt hår

Vill ha tillbaka mitt hår..


image352 

O-gloss

O-Gloss är transparent när du applicerar det på läpparna men ändrar färg efter en liten stund. En mer personlig nyans än så kan du knappast få!

image351

Detta är ett lipgloss jag verkligen måste rekomendera, är hur bra som helst för läpparna och ger en naturlig look. Finns att köpa på
Blush


Köpa`?

Platserna på bussen till Romme var slut och A bröt ihop, aldrig sett honom så ledsen ärligt talat. Men vi ringde kungsberget imorse och tog de 2 sista platsera, de ni ;) nångång ska man väl ha tur!

Idag blir det städdag. ska städa som ett svin innan A kommer hem från jobbet, han kommer bli så glad!

Ikväll ska jag träffa Sötis
Emily för att bara umgås och byta biljetter! Sen ska jag hem till A´s pappa där vi ska sova inatt. Kommer blir en lugn och skön helg!


Någon som inte har något för sig den 16:e april och vill ha roligt? Köp biljetter av mig till våran studentskiva.
100:- inträde och garanterat mycket roligt folk!



Dags att städa :)   Puss och kram

Citerat

Lär dig livets svåra gåta.
Älska, glömma och förlåta

Fuck åtta timmars sömn

Nu är det dags att ta sig i kragen och pallra sig upp.. man märker verkligen att man blir segare av att ligga mer, helt onödigt.. Fuck 8 timmars sömn, man är ju endå trött..


Puss och kram

Hata nattbussar



image350
Jag ska strypa den som uppfann NATTBUSSARNA. Hur kan man göra så, när man vill hem snabbt och sova så
stänger dem av pendeln och ersätter med nattbuss, folk vill hem, folk vill sova" hur tänker dem igentligen, iaf inte som mig.

Nu vet jag, jag ska be dem sätta in en nattbuss som går direkt till Västerhaninge, okej några stop är lugnt men inte åka igenom halva sverige tack!

Nu har jag iallafall fått ut lite av min illska..




Jag, åka bräda?

image349


På lördag ska jag och älsklingen åka upp till Romme och

åka bräda. BRÄÄDAA, HUR KUNDE JAG GÅ MED PÅ DET!!!?? Haha jag kommer ju blockera hela backen, om ni är där så kan ni ju undvika att nita mig..  Ne men det ska faktisk bli rätt roligt, bara njuta av solen i backen och ha det mysigt!


Njuter

Hejsan snyggingar. Ligger med datorn i knät och bara njuter av stunden i sängen! Idag händer inte så fruktansvärt mycke mer än att jag ska in till stan snart och sen vidare till dansen, längtar redan. Ska nog bara somna någon timme nu så att jag orkar.

Gårdagen bjöd på mycket skratt och lite för många öl... Traskade hem vid 3 och va hemma vid halv 5, kul va, åka nattbuss är ingen höjdare, inte ut hit!

Juste på söndag ska jag ju jobba på Råsunda, hade förträngt det.. hoppas bara att vädret blir varmare då. Jag hörde att det skulle bli varmt i helgen så jag håller tummarna.

Onsdag

Gomorron Gomorron :)..

Fan va skönt det känns att vakna och vara pig :).. det var länge sen!

Snart ska jag iväg till skolan, går bara till 12 idag.. sen ska jag ha sånglektion så slutar rätt sent endå!

Hörs senare :)

Ha en fin dag!

Tjohoo

... och så hamnade man i sängen som vanligt, hade tänkt att kolla på någon bra film, men det tar för lång tid att ladda ner..

A har blivit sjuk och ligger och snarkar här, stackaren, medan jag försöker sysselsätta mig med något nödvändligt som tydligen vägrar finnas.


Lär väl höra mer av mig.

våffeldagen

Hej på er! Är ganska nyligen hemkommen från Gillinge som gick superbra, det var hur kul som helst, skulle lätt kunna göra om det, om de va gratis ;).. Aja bara uppkörningen kvar då..

Idag är det ju Våffeldagen och jag som inte alls brukar fira allt startade faktisk dagen med två våfflor..Har ni ätit?
image347

Nixpix nu ska jag gå och äta, kycklingsallad med oliver och avokado blir det!





sov gott

Hade tänkt att gå lägga mig nu, eller kolla runt på lite resor kanske. Jag och A ska åka någonstans i år igen men vet inte rikitgt var, men jag längtar!

Men ni får ha det så jätte bra så hörs vi imorgon :)

image346



 


Gillinge

image343


Hej alla glada människor där ute. Har ju som ni märkt inte bloggat på ett tag eftersom jag haft lite annat påskfirande för mig istället. Påsken firades på Landet täckt i snö med påskmiddag och massa gotti godis :)..

Igår var jag med tjejerna på Syrianfest, det va fan en hitt! Alla var så glada och hade superkul..

Imorgon är det GillingeBanan som gäller och jag är toknervös :(
Jag vet att man typ inte kan misslyckas och det oroar jag mig inte för, utan att sladda och sånt, är livrädd.

Önska mig lycka till!


 


Brun

Jag vill vara brun igen.. Men nejdå då ska det snöa.. Sommar nu tack!


image342

Jag med A´s byxor och skor.. ;)

Jonas, världens sötaste Göthberg

Jag går ju på "The voice Streetdance school" som jag sagt förut. Där har jag fått chansen att dansa bakom, JONAS GÖTHBERG, Hallå, vet ni hur snygg han är, och killen kan dansa, garanterat. Hela han lyser upp och hans skämt kan ingen motstå, under 2 veckors tid har vi haft vikarier, visst dem var duktigta, men ingen slår Jonas, snygga och charmiga jonas, hallå jag tror typ att jag är lite kär i honom :P..


image341

Han till Höger ;)

Vinterland

Vinterland, vinterland..

Usch vad mycket snö det kan komma då, räcker det inte snart! Jag tycker att det är jätte mysigt med snö, MEN INTE I MARS. Om det fortsätter såhär så kommer det bannemig snöa på min födelsedag i Juni oxå..

Idag är det skärtorsdagen vilket innebär att jag är ledig, mycket skönt. Så här sitter jag och bara slappar, har inget vettigt för mig, tyvärr! Imorgon blir det nog utgång, om jag mår bra, och lördag så ska jag antingen åka till Landet eller vara med Linda! Söndag blir det att fira min underbart söta kusin som fyller 2 år :)..

Vad ska ni göra i Påsk?


Kramar
image340

Jag orkar inte mer

Jag orkar inte med mitt liv just nu.. När man hela tiden försöker få allting bra så rasar skiten samman igen, vill leva som att jag vore liten igen, vill bara sitta och skratta åt ingenting. Snälla allt jag ber om är att få må bra med dig, jag vet inte vad jag ska göra för att bli uppskattad :(.. Varför måste allting gå uppochner hela tiden för..


Aja, njut av eran underbara kväll <3

Studentskor

Var inne i stan idag och köpte påskägg till A..


Sen köpte jag dess oerhört söta pumps som jag bara måste ha till Min studentklänning :


image338image339

JAG HATAR DETTA!

Hej, har ju inte uppdaterat så flitigt, men har haft en jobbig period nu.

Om ni vill kan ni vara med i en tävling på söta Angelicas blogg där hon lottar ut jätte fina underkläder..

image337

Här hittar ni tävlingen



Sen blir jag helt galen på kränkande kommentarer. Jag har inte haft min blogg flitigt igång så länge men endå ska jag bli förnedrad, fick en elak kommentar angående mitt hår som jag är så nöjd med, då ere något svin som slänger ut att det ser ut som dreads och att det inte alls är likt min egna färg. MEN VAD FAN VET DU, har du sett mitt håri verkligen, nej precis och inte heller har du sett min hårfärg. Stå för vem du är oxå nästa gång du ska klaga för sånt här tål jag inte!!!

Paj!

Idag har det varit en fullspäckad dag. Gick upp klockan 8 för att bege mig till Råsundas infomöte och HLR :).. Det var spännande. Men jag har inte vart på det bästa humöret, tror jag har åkt på vinterkräksjukan eller något, mår illa som tusan men jag kan inte kräkas, vill att det ska gå över. Ronja kände samma sak i fredags så det kan vara något vi har fått i oss.

Efter Råsunda åkte jag och A till Ikea för att inhandla lite smått till hemmet. Och efter det blev det att ta det lugnt framför ANDRA AVENYN.. Gosh så spännande.. Sen åkte vi och handlade på Coop ;)..


Dags att baka paj nu, det var ju trottsallt det jag skulle skriva om :P.. Äsch, Hallon och blåbärspaj!


Kramar från sjuklingen :/

Vad tyckte ni? Rätt låt?

Hej :)..

Har varit hos familjen och firat lillebror om ni undrat vart jag hållit hus :P.. Tyckte faktiskt att det för en gång skull var en bra låt som gick vidare till Eurovision Song Contest, jag gillade Sibels insatts oxå, tyckte hon var strålande.

Vad tyckte ni? Rätt låt?

Dagen har medfört många tårar angående det som hände igår.. Jag mår allmänt dåligt.


Vi hörs <3

Katastrof

Gårkvällen började helt underbart men slutade i kaos! Slagsmål hit och dit, och jag tror att både du och jag skäms för vad som egentligen hände.

Vet inte mer vad jag ska skriva..


Vad gjorde ni igår? Hoppas eran kväll blev bättre än min iaf!


Kram kram

Haninge

Nu åker vi till Haninge, hemma om en timme kanske <3

Allt för att slippa åka med..

Gaaah.. Varför är det så, att alltid när man är påväg och ska åka någonstans så ska någon annan hindra en från att göra det.

Jag sa redan vid 13 att vi skulle hitta på något idag, åka och shoppa typ.. Men såklart gick tiden och nu städar han :O Allt för att slippa åka med eller :@.. Blir tokig, hatar att planera saker som endå skiter sig..

Väska

image336

Nu ska jag snart bege mig in till stan för att köpa en klänning och en väska :)

Hittade ingen fin bild men såhär ser den ut:
           















Gaaalen

Skönt att vara ledig idag, förutom att jag börjar bli väldigt rastlös.. hatar att bara ligga och dega i sängen, vill gymma, vill shoppa och dansa..  Men nej då.. då ska ens förbaskade pojkvän säga emot allt det..

Aja, ska försöka få någon ordning på detta nu!


Kram på er..

Bilder på håret

Här kommer bilder på det nya håret! <3

 
image335

Ny tunika från Cubus!

Hårförläningning

Hej alla glada!

Nu är jag hemma från en händelserik dag. Har förlängt håret, vilket blev en stor succe och sen har jag varit på dans. Känner mig riktigt nöjd och supersnygg ;)..  Lite långt är håret men det ska klippas till på lördag! Imorgon blir det shopping och utgång!!


Ska hoppa in i duschen en sväng, men vi hörs senare!

Puss och kram

Sov gott!

Nu börjar jag bli ruskigt trött, dags att gå och lägga sig kanske :)..

Sov så gott!!


<3

Dagens köp

Var ju som sagt och köpte en klänning på Gina idag!

Här kommer lite bilder:


   

Klänning: Gina Tricot. 129:-
Guldhjärta- Gina tricot. 89:-


Bara 200 kr

Har inte bloggat så aktivt de senaste dagarna beroende på vissa saker.

Igår var jag på en underbart skön ansiktsbehandling som varade i hela 1½ timme. Hur skönt som helst, trodde att jag skulle somna vilken sekund som helst. Kalaset gick endast på 200:- och det var verkligen värt det! Ska göras om inom kort!

Var inne i stan en stund och åt lunch med A. Vi tog en foccatia med kyckling och fetaost! Sen köpte jag ett typ "AA fodral" på gina tricot i svart. Det lutar åt den rosa oxå, men det tar vi sen!


Imorgon klockan 14 blir det hårförlängning.. ungefär 1200 kommer allt gå på!


Köket ropar...



Puss <3

Dagens..

Hej, idag har det varit en mycket trevlig dag :).. Tyvärr har inte vädret varit på vår sida men en skön dag har jag haft det.. Har faktiskt köpt en ny trenchcoat idag som jag hade tänkt att använda riktigt flitigt :) 

     Här kommer den:

image323




Sen så har vi dagens outfit, som jag har börjat lite smått med :)

                   Blus: Cubus
                                                                                                          Halband: AND
                                                                                                          Jeans: Lee


Vi hörs lite senare <3

Halvkass film..

Har inte gått och lagt mig ännu, tittar på en halvkass film på trean. Fast att den är dålig så kan man inte sluta kolla, man vill ju veta vad som händer :)..

Nu är det nästan klart att löshåret ska in på torsdag :) Ska ringa och boka tid imorgon! Ska bli spännande, aldrig haft förut! Måste även ringa min frisör (Gudmor) och se om hon kan klippa till det lite på lördag, hoppas det..


Nu ska jag kolla de 5 sista minutrarna och sen sussa :)..

Vi hörs imorgon!

<3 puss

Grillad kyckling

Yes moppen är såld och jag är rikare :)..
image322
Har precis ätit mat, det blev grillad kyckling med ris och bea :D.. jätte gott!

Ska i veckan göra ansiktbehandling och förlänga håret :<) ska bli jätte härligt!




Puss <3

Moppeförsäljning

Den här natten har varit lite jobbig måste jag erkänna, hosta, ont i halsen och svårt att sova..
image321


Vid åtta gick jag upp och fixade té till mig men hann somna innan det kallnade, så blev det med det drickandet :P
Sen gick jag inte upp förns 14.. mycket skönt. 

Jag har jätte jätte ont i halsen, känns typ som om en mandel har svullnat upp på väster sida :/..

Ikväll ska vi försöka sälja min moppe, hoppas att det blir såld.. Jag behöver pengarna, tro mig!

 Jag känner att nu när körkortet är på G så behövs ju inte denna lilla skönhet något mer :)

Kan jang :S

Usch fy och blä, nu har jag varit sjuk tillochfrån i ca 2 veckor och de e inge vidare. Jag kan inte sjunga, kan ingenting! Köpte rekomenderande medicinen " Kan Jang" från apoteket igår och ska se om det blir bättre. Som det ser ut nu så nej!  Har ont i ena sidan av halsen och detta strålar ut mot örat.. JAG HAR SÅ ONT! om ni har några tips, välkommnas det mer än gärna!


Kom precis hem från god middag hos A´s pappa.. haha åt strutskött ;).. ingen riktig höjdare men fungerade! 

På tisdag ska jag på ansiksbehandling och jag längtar oerhört mycket dit, någonting måste göras, jag kan inte gå omkring så här :).. Thats it!

Löshår ska även fixas :D

Nu ska jag hitta på något vettigt ;)...


Puss och kram!
 

Rent hus

Städa, städa och städa lite till är vad jag och A just nu gör. Kollade på serien "Rent hus" och vi båda fick ångest, fy image319va äckligt.. höll på att kräkas när jag såg programmet :/ Ikväll är det melodifestivalen som jag hoppas att jag hinner se. Ska hem till A´s pappa om en timme så vi får se!




Ska ta och hoppa in i duschen nu..



Pussi!                                              Kul att vi har besök av dessa små rackare i sängen..

JAG ÄR GLADAST PÅ JORDEN

Heeeeeeeeeeej! Jag är typ gladast på jorden, för vet ni JAG KLARADE TEORIPROVET IGÅR :)


Jag är så jäklans glad måste jag bara berätta, vilken lycka.. Ni kan säkert tänka er, jag som har varit på vägverket fram och tillbaka och kämpat och inte klarat det. Men den här gången... Eyyy!!


Igår vart det bowling på Nicoles jobb och efter det vart det utgång. Inte riktigt klädd för det men kul som attans var det!

Idag ska vi hem till Alex pappa och äta pommes ;) Mumms :)


Vi hörs sen <3

Torsdag

Godmorgon :)..

Idag mår jag piss. Jag har jätte ont i både hals och öron.. att detta aldrig kan gå över!

Idag ska jag bara plugga, plugga, plugga tills imorn men jag ska även hinna med dansen! Idag får vi våran goodiebag <3 yes!

Aja nu ska jag plugga!


Kramar

dagens outfit

Hej!

Var ju som sagt på vägverket idag och skrev körkortsprov.. vet ni hur det gick? såklart inte, MEN JAG VAR ETT POÄNG IFRÅN CEPE GRÄNSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fattar ni, jag fick 51 rätt och man ska ha 52 för att bli godkänd.
Bokade ett nytt på fredag, då jäklar!



Här kommer dagens outfit:


image315image316 image317

Tunika: Ellos
Leggings: Gina Tricot
Skärp: MQ
Stövlar: din sko


Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad..
Puss!

Önska mig lycka till <3

Hej sötnosar!

Jag har inte alls mycke tid på mig att skriva nu eftersom jag ska ta tåget och skriva körkortsteorin, jag hoppas verkligen att det går.. fan att det ska vara så ruskigt svårt :/.. Önska mig lycka till :)


Vi hörs senare ikväll när jag kommer hem <3


Puss och Kram!

Friskis

Hej :) Nu är jag hemma, har varit i skolan och lite med Ronja och Nicole, mycket mysigt.. sanering av gold dvs ;)

Kom bara hem en snabbis för att äta faktiskt, sen beger det av till gymmet för första gången :)


Passar på att äta pizzan nu ;)


Puss!


Blåsta av Stina-lee?

Tänkte bara informera er om en sak, vet inte om detta var avsett eller ren olyckshändelse men detta har fått mig att ta avstånd till köp via bloggar.

Deta skedde i september förra året. Stina-Lee hade lagt upp några produkter som hon ville få sålda och jag vart jätte intresserad av en klänning, så vi kom överäns om att hon skulle skicka den till mig och jag satte in 200:- på hennes konto. Men sanningen är den att jag fick aldrig någon klänning, jag väntade och väntade för att se om den kanske skulle dyka upp men tillslut tröttnade jag så jag hörde av mig. Förklaringen jag fick var att den hade kommit tillbaka som eftersändning och hon hade ingen aning om varför. Men sanningen är den att både jag och min pappa jobbar på posten och får man något tillbakaskickat så står det en anledning på paketet. Men inte enligt henne då såklart.

Sen har hon sagt att hon ska sätta in pengarna, men har det hänt, nix :/

JAG VILLE BARA VARNA ER!


Godnatt alla underbara läsare, vi hörs imorgon <3

vilken stil :P

image314

Någon som gjort körkortsteorin?

Hej alla glada :) idag är det söndag och imorgon ska de flesta återvända till skola efter sportlov, tungt det måste kännas.. äsch livet rullar på ;)

Idag har jag vart hemma med familjen lite, övningskört och ätit tacos! Känns bra att komma hem, saknaden är verkligen jätte stor!

Nu börjar jag bli nervös för mitt teoriprov på vägverket, detta är tredje gången och jag hoppas att det är "tredje gången gillt" annars blir jag rätt ledsen, så kluriga svarsalternativ tyvärr..


ÄR DET NÅGON SOM GJORT TEORIPROVET FÖR B-KÖRKORT?

Dags att plugga vidare nu..

Puss och kram <3

God natt <3

Ne kära läsare, nu ska jag gå och lägga mig. Känns som att sängen bara ropar på mig, så jag ska göra den sällskap hade jag tänkt mig :)  Sista filmen var jätte dålig och jag kan verkligen inte rekomendera den.. sorry!


image313

Ha en underbar natt och sov jätte gott alla där ute...

Som man bäddar..

Har precis kollat klart på filmen "Som man bäddar.." och den var helt underbar.image312

När de väntade barn hade de ingen aning om konsekvenserna. Mamman tog sin mammaledighet i 8 månader men när det sedan var pappans tur blev allt inte riktigt som tänkt. Hans jobb som taxiförare blev oerhört omständigt när han inte vågade berätta att han skulle vara ledig.

En höjdar film, man vart både glad och ledsen på samma gång. Helt klart värd att se!


Neh, dags för nästa film ;)

Filmtajm

Tillbaka :).. Var jätte skönt måste jag säga, tur att dom hade öppet..

Efter det gick jag och hyrde film, "Som man bäddar" och "Dorm Daze 2"

Så nu sitter jag här och äter vaniljglass och dricker cola, man måste ju få unna sig..

Vi hörs senare! <3

Christina Augilera och Max


image310 image311

De är så underbart fina tillsammans <3

Sola, sola, sola...

Har precis ätit middag, köttbullar med potatismos ;) smakade väldigt gott.. vad har ni ätit?

Hade tänkt gå ner till solakuten nere i centrum och sola lite, men är lite osäker på öppetiderna, har för mig att det står "Alla dagar 6-22" och jag hoppas att det stämmer, fast i annat fall är det väl bara en bra promenad I guess :)image308



Går ner och gör ett försök, innan smörjer jag in mig med en kräm som ska stärka färgen och få den att sitta kvar :)


Hörs snart <3

Tack till er <3

Först måste jag bara få tacka för era underbart värmande kommentarer, det gör mig så himla glad!

image307
Igår hade jag det jätte trevligt, vi åt på en super mysig resturang vid Zinkensdam och det var hur gott som helst. Jätte kul att bara sitta och umgås med de man gillar mest av allt.


Idag kommer lillebror hit, vi ska kolla på melodifestivalen och ha lite mys! Vad gör man inte lixom ;)..









Förlåt att jag inte har lagt upp gårdagens outfit men den kommer här :


 
image304image305

Tuptopp: Ellos
Midjeskärp:MQ
Jeans:G-star