Konserten.

Här kommer en liten bild från konserten idag :)


image26

Fin

Hallå gott folk :).. hoppas allt är fint med er! Idag har jag bara haft ett historiaprov som gick sådär, sen har jag faktiskt haft konsert :).. Sjöng låten "Meet me here" av Eric Gadd ;).. Gick bra för att va apnervös iaf :).. Ikväll ska jag och några tjejkompisar sitta hemma och tare lugnt med ett glas vin eller två ;)..  vad ska ni hitta på idag?

Köpte denna mycket söta tröja idag.. tycker den är vråålmysig :D..

198:- på H&M
image25



Kram alla där ute :)..

natti


God natt, hoppas ni får en skön och härlig natt!

image24
(

Skola

Hallå där :)
Nu sitter jag i skolan, har svenska, vi ska öva på nationella proven.. vi vet att temat kommer att vara Fantasi och verklighet, och nu ska vi snacka om detta.. Inte världens värsta ämne som tur är , tror att jag ska argumentera om droger.  Sen har jag matte, blää.. hoppas verkligen på att klara den här kursen så jag slipper gå om.. Håll tummarna för mig :) Efter skolan ska jag med älsklingen till tandläkaren och sen ska jag hem och träna.  Vad ska ni hitta på då?



Ha det fint!







Bästa Vän

Har ni någon gång haft en vän som ni verkligen är ett med, som förstår exakt hur du mår och ställer upp hur jobbigt det än kan vara? Jag är så glad att jag har hittat min bästa vän iaf, det känns så oerhört skönt, kommer aldrig släppa henne vad som än händer!

image22
Please never leave me!

Bläää

image21


Usch, den där dukoral-medicinen jag tog nyss smakade apäckligt :/.. fy, nästan så jag helldre skiter på mig i två veckor i Egypten, haha ne då.. så illa är det inte! Idag blev det en lång dag för mig, har både vart i skolan och tränat små gymnaster :) strongt av mig där :D.. Vad har ni haft för er idag?

Nu gott folk är det bara SEX dagar kvar tills vi åker till Egypten :)..
Jag lääängtar!

Vi skulle ta skolfoto idag också, och min klass är ju estet så vi ville göra någon plojgrej.. men inte fick man det heller, höhö, kul skola :(  Har sett att jag har fått några fler besökare :) Känns roligt faktiskt.. :D






Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men vi hörs senare :).. Kramisar

Trött..

Godmorgon alla söta :)

Usch jag kände verkligen inte för att gå upp idag, älskling gick upp kl 5 imorse för att åka iväg och jobba, blää.. och då vart det ju heller inte lika lätt att somna om sen.. så det tog sin tid vill jag lova! Hoppas ni har sovit gott och vaknat vid rätt tillfälle :)

Idag ska jag bara träna gymnaster sen ska jag hem och bara ta det lugnt, oerhört skönt måste jag säga!
Missade idol igår, vem av Robert och Andreas åkte ut?


Ha en fin dag alla ni där ute :)

image20

Godmorgon

Gud vad det är skönt med sovmorgon :) och det som är ännu mer skönare är att jag bara har en sånglektion idag, perfekt efter helgen :D..  Idag efter lektionen ska jag till Wasa vaccination för att köpa Ducoral :(. Eftersom jag ska till Egypten är det smart att man tar det, så inte hela semestern blir förstörd pga toalettbesök ;).. Efter det ska jag bara hem och vila lite för att sedan åka iväg och jobba på Råsunda :).. Vad ska ni hitta på idag? 

Hoppas ni har sovit gott :)image19

Sov sött

image18

God natt alla söta, hoppas ni får en riktigt underbar natt!

Clearasil


Hallå i höstkylan :) Hoppas allt är bra med er och att allt fungerar som det ska! Vet ni.. om 8 dagar ska jag åka till Egypten, ingen som blir avundsjuk va ;). Någon som har varit där?

Förra veckan köpte jag clearasil "spot clearing pads" som huvudsakligen ska ta bort smuts, fett och även  bakterier. Kanoners va? Dessutom så ska den motverka finnar :) Så jag har testat den litegrann och tycker den är helt okej, finns bara en nackdel vad jag har märkt, det är att den svider som attans, fast det kanske varierar från hud till hud! Jag ser iallafall svedan som en djuprengöring för mitt ansikte :)

Vill man vara fin får man lida pin :) 

Clearasil


Clearasil Spot clearing pads är köpta på coop och kostade cirka 40 kronor :) Perfa!


Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

Kram på er!

Söndag

Hej allihoppa ;)

Hoppas ni har det bra! Jag mår väl sådär, de e så mycke som har hänt, som jag inte kan hantera, de e så jävla jobbigt.. har ni någongång känt er vilse, att ni inte vet vart ni ska ta vägen?
De e ungefär så jag känner mig, tyvärr.. ena dagen kan allt vara underbart medan nästa är helt åt helvete..
En sån dag har jag just nu, och jag hatar det. Såg på nyheterna härom dagen att det fanns något som kallades "storasyster" om man hade problem och ville prata så kunde man vända sig till henne.. Jag vet inte riktigt till vem jag ska vända mig..det är säkert hur många som helst som vill hjälpa, men jag vet inte, kanske leder det till större osäkerhet.

Jag är trött på lögner och svek.. jag är trött på i stort sätt allt, livet överhuvud taget.. och det är synd, för jag har aldrig förut känt på detta sätt, har alltid varit den glada och pigga tjejen lixom :/.. men nu då?.. Nu är det precis tvärtom :(.


Någon som kan ställa upp och lyssna på mina problem?, Skulle verkligen uppskattas :)





Den enda jag har och verkligen kan lita på är Daniela.. <3