Dagens..



Såhär fick resultatet sluta idag..

dags att ge sig av..

Ha en underbar helg sötnosar <3<3<3

Bilder..


















Helg

Äntligen helg, det har jag inte kunnat säga på hur länge som helst eftersom detta är min första lediga helg sen jag började jobba på O´learys men snart är det ju löning så det lönar sig ju att jobba mycket, fast jag jobbar halvtid har jag endå kommit upp i 130 timmar..

Idag ska jag hem till Daniela på tjejmiddag, sen blir det åka hem till Ingarö för att hämta bilen vi ska åka till Landet med.
Skönt att bara slappna av en helg säger jag bara, ska njuta som attans..

Igår var vi och bowlade och jag vann ;)..


Hahah, kan inte sluta lyssna på "Bag in da box" hahaha...


Kurr..

Gud vad hungrig jag är.. men får mat snart! Jag struntade i att åka till Gnesta idag, det är ju min enda lediga och sen jobbar jag endå imorn. Så får njuta av ledigheten ist. Regnar det ute eller är det bara våra fönster som är en aning skitiga? Tror ta mig fasen att det gör det.

Har ni fint väder?


Ne, jag måste äta något.... <3

Ego pics..


 

Märks att man har tråkigt kanske...

Ledig

Ledig, ledig, ledig.. Som ni förstår så är jag ledig idag, har jobbat hela veckan och ska även jobba lördag och söndag ;). Samma gäller typ nästa vecka, onsdagen däremot ska jag jobba på Iron Maiden på Stadion. Ska bli kul, hoppas bara att vädret håller sig på topp!

Idag åker jag till Gnesta för att fira Ronja, fyller 19 idag. Grattis! Har köpt lite fina saker :D..

Jag är ledsen om jag inte skriver så mycket men jag jobbar så mycket nu för tiden..

Juste, planer på att köpa en liten hundvalp :)..




Puss och kram sålänge (Njut av er lediga tid)

Spanien 07



Saknaden är enorm... <3

Hemlis

Jag har en liten hemlighet på gång, tyvärr kan jag inte berätta nu.. Vi tar det senare <3

Saknar oss..

Jag mår jätte dåligt just nu och därför har jag inte hört av mig på ett tag, ledsen.. men jag och alex börjar glida ifrån varandra rejält och jag önskar verkligen att det inte slutar såhär.Det är ju han jag någonstans fortfarande älskar, mer än allting annat. Jag vill bara få allt bra igen, vill att allt ska vara som förut.. har legat vaken i 2 nätter nu och bara gråtit, brytit ihop kan man säga. Tog ledigt från jobbet idag, kommer  balla ur där annars.



Jag saknar oss <3!