Bilder


Go kväll gott folk.. Såg just "License to wed" med älsklingen. Den var verkligen hur bra och mysig som helst, underbar att se och några tårar tittade fram då och då :).. myys det där.

Tänkte lägga upp lite bilder på det älsklingen köpte idag.
  
image57image60image59 

1. Älsklingens skor med bindningar
2. Ryggplatta "Stadium" 299:-
3. Snowboard skor "OneOff" 1099:-

Nu ska jag gå och göra Alex sällskap i sängen :).. sov så gott allihoppa!

Shopping

Min körlektion idag gick faktiskt jätte bra :). Efter den var slut åkte jag in med Linda och Therese till stan eftersom Linda skulle köpa en klänning att ha på sig på hennes födelsedag :) Köpet blev jätte bra tycker jag och nu vill ju jag oxå hitta något. Hon köpte även en jätte söt väska att ha till, döör för den. Så den ska köpas inom kort! 

Efter det mötte jag älsklingen i stan och vi gick och köpte en present till min mamma som fyller år på torsdag :) Sen skulle älsklingen ha ett par skor till snowboarden :).. Även en typ bandana och en ryggplatta fick följa med hem till älsklingen :).
 


Jahapp det jag fick med mig hem var smink-svampar ;) alltid bra att ha till foundationen :) Har en borste till den oxå men den använder jag bara när jag har tid :)


Vad har ni gjort idag?

Attans

Nu sitter jag i skolan, ska gå ner och ha körlektion nu, vart försenad en timme :/.. Hoppas det går bra för mig :D!

Såklart kan jag inte hålla mig borta från älsklingen. Det har gått typ tre timmar och jag vill inte åka hem.. så efter skolan ska jag på stan ett tag, måste fixa mitt nordea kort som har lagt av :/.. Sen ska jag träffa älsklingen efter han har slutat jobba :).. Längtar faktiskt!

Sorry bloggen, men jag kunde visst inte hålla vad jag lovade :(..


Nu måste jag springa..   kram på er!

Baby..



image55

Killar :/

Idag mår jag bättre, men långt ifrån bra! Nu har jag faktiskt börjat tänka, tänka på hur jag vill ha det. Så idag ska jag åka hem och bara skita i det här, vet inte ens om jag vill prata med honom.

Igår brast allt, det var igår han fick mig att tänka till. Är han verkligen så underbar, är han allt för mig? Allt var inte självklart längre, allt var bara osäkert!
Varför ska killar vara så här? Jag orkar inte med det här längre.

Man tycker ju att en äldre kille ska ha mer vett och mognad, men inte fan är det så. Jag vill att ni hjälper mig lite, jag vet att det är svårt att hålla vad man lovar, men jag ska göra ALLT jag kan för att inte vara med honom, tills jag har tänkt klart. Så snälla övertyga mig om att det här är det rätta!?

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag ha körlektion :).

Vi hörs senare! Kram på er <3

Roligt... kul

Såg verkligen fram emot att älskling skulle komma hem från jobbet... men nu vill jag verkligen bara hem!
Ingenting känns kul längre, vill bara kasta mig ner på golvet och skrika. Skit liv som bara går upp och ner hela tiden. Behöver fan psykisk hjälp om jag ska ta mig igenom detta. Nu börjar jag tröttna, nu har jag knappt någon vilja kvar. Vill bara heeeem!!







JAG ORKAR INTE LÄNGRE!


image54

Jag älskar dig

Varför ska det vara så svårt att berätta hur mycket man älskar någon, varför finns det inget ord som verkligen beskriver? Sitter och tänker på min älskling och alla våra minnen. Trotts allt som har hänt kan jag inte lämna honom. Skulle du kunna lämna någon som får din dag att vara värd att leva, som får ditt självförtroende att stiga? Och som får dig att känna dig älskad?

Jag har aldrig hatat och älskat en människa så mycket på samma gång och trodde heller inte att det var möjligt.
Men varför ska jag lämna en kille som är värd att kriga för, en kille som alltid ställer upp och får allt annat att verka meningslöst.

Hoppet finns fortfarande kvar, men varje dag oroar jag mig för att jag är den tredje eller fjärde tjejen han säger "Jag älskar dig" till.

Jag vet att du har förändrat dig och det är det som får mig att stanna kvar! Men minsta lilla sak som händer, kommer jag att vara tvungen, tvungen att lämna dig.


Men just nu övervinner kärleken allt!

image53

Just us

image51

Ansiktskrämer

Jag måste bara rekomendera två produkter jag gillar hur mycket som helst. Det är två ansiktskrämer från märket "Yvonne Ryding" i serien "A beautiful idea"

Den ena är Nattkräm och den andra är dagskräm.
Dagskrämen går jätte bra att använda som underlag till make-up och får det sitta kvar hela dagen.

Båda krämerna luktar otroligt gott och är inte gjorda med alkohol, hennes produkter består av naturens underverk och det tycker jag gör det hela mycket mycket bättre. Den här serien är något ni bara inte får missa, det är de bästa krämerna jag provat någonsin och det ger verkligen resultat!

Gå in på 
http://www.yvonneryding.com och läs mer om hennes underbara produkter.

                                                   


                                                              JAG ANVÄNDER:


                  Light day creame
                                                               Rich Night Creame

             image47                                          image50
     





Akuten

Igår satt jag på akuten med min fot i SEX TIMMAR!!! Helt galet, att dem inte kommer på något bättre system. Nästan att man själv får ta och bli sjuksköterska :P.. ne, tror inte det går så bra då.  När jaag väl kom in visade det sig bara vara en bristning i muskelfästet, hah kul, kul att vänta sex timmar på det. När jag kom hem somnade jag direkt.

Idag ska jag inte göra någonting alls, kanske baka något, mumms! Vad ska ni hitta på? Imorgon har jag körlketion och sen åker jag hem till mig.

Har inte lagt upp någon bild från när jag klippte mig, tog en rejäl bit, inte klippt mig på ett halvår lixom :/
Har tyvärr min digitalkamera hemma så ni får nöja er med mobilbilderna :(

image45

Jag färgade en mycket rödare ton och klippte snelugg :).. Berätta vad ni tycker!

Regn








Usch, kan det inte bara SLUTA regna...

Snowboard

Älskling ville ju vara med på ett litet hörn här i bloggen, så bäst att jag skriver att han köpte en bräda igår (Snowboard) med märket "Gnu" . Brädan  blev hans för endast 3200:-. Han fick även med bindningar i det priset!
 Efter tjat i ett antal månader är jag glad att han äntligen fick tag i någon :)

image44


Ska iväg till akuten vid kl 15, har så sjukt ont i foten :/.
Vad gör ni då?

"KRAMAS"

Måndag

Idag är det lov och det var väl på tiden, synd bara att jag har körlektion idag, men jag har bestämt det själv eftersom jag måste bli klar med den där skiten snart :)..

Igår var jag bara tvungen att åka in till apoteket, hade en sån jävla mensverk, usch! HATAR! Så jag köpte "Naproxen" som lindrar, tack och lov! Köpte även ett lip care från märket "oliva" verkligen ett bra köp :D..



image4339:- på Apoteket!

Lördag

Filmen igår var jätte bra :) kul att variera sig lite ibland :), Men den var verkligen värd att se! Köpte typ 2kg godis innan men åt typ 3 godisar, vart inte sugen bara :/ synd.. godis som är så gott! I morse gick jag upp och bakade scones, dem vart jätte goda, perfekt start på dagen, sen skulle jag och älsklingen åka in till stan men han ändrade sig och åkte på Street Car mässan, så nu sitter jag helt ensam, det vart inte alls som jag hade tänkt mig. Men det är ju iof sig inget ovanligt :(! Jag får väl åka in till stan själv då, ska kolla om jag hittar något snyggt att ha på mig ikväll :) någon som har förslag? Sen blir det utgång :).. Ska glömma allt för en kväll och ha så kul jag bara kan :)

image41

Älskar bilden <3

Ha en underbar helg och höstlov nu :).. Kram

Biomys

           
Idag ska jag och älsklingen gå på bio, vi ska se Råttatouille :-) mys!  Någon som har sett den?
Var länge sen jag var på bio så det ska bli mysigt. Imorgon blir det utgång med Emily och Ronja :)..  Och nu är det lov också :).. Fast jag ska ha körlektioner två dagar och så ska jag träffa min älskade vän Daniela :D <3 Läängtar!


 



image40


PUSS PÅ ER!    


Torsdag

Nu har jag kommit hem, ska iväg och äta med Alex mamma och hennes kille, dem firar 11 månader idag :)..

Bloggar senare!

KRAM!

Skolan

Just nu sitter jag i skolan. har musikproduktion till 16 nu :). Sitter och sjunger ihop en låt som vi har som projektarbete, sen ska vi typ sälja den till olika förlag :).. Just nu går det lite sådär, man blir aldrig nöjd osv..

image38




Vad gör ni för något kul då?

KRAMAR!

Tack

Tack alla ni som komenterade mitt förra inlägg och tack alla som har tagit sig tid att vilja prata med mig, det betyder jätte mycket för mig. Det gör ni också, så glad att ni finns vid min sida. Jag hoppas allt blir bra snart så ni slipper se mig såhär.



JAG ÄLSKAR ER!

Hjälp mig!!

Hej på er. Ledsen att behöva säga det men det här inlägget kommer bli varken roligt eller glatt. Känner bara hur allt rasar sönder gång på gång, jag vet att de flesta som läser detta inte vet riktigt vad jag pratar om, så om ni orkar läsa så gör det annars varnar jag för långt inlägg!

Allt började förra året ,några månader efter vi vart tillsammans (alltså jag och min pojkvän) då jag upptäckte att internetflörting på msn och playahead förekom. Jag vart förståss både rädd och ledsen, kände mig så lite värd. Förstod inte hur någon som verkligen visade kärlek och behandlade mig så fint kunde svika mig så lätt.  Men jag förlät honom ganska fort och glömde det genast, han hade ju trotts allt lovat mig att det inte skulle hända igen. Men där gjorde jag fel, fel som trodde på honom och gav honom yttligare en chans. Detta hände tre gånger och varje gång grät jag som ett litet barn, men inte heller det hjälpte. Vi bråkade lite och det mesta gick upp och ner, tyvärr. 

Någon vecka senare åkte jag och familjen till Egypten och det var precis vad jag behövde. Vi bråkade fortfarande och jag lärde känna en kille, en kille som både var snäll och rolig och vara med, jag glömde bort allt bråk, jag glömde tillochmed min pojkvän (känns sjukt att säga så). Jag och den där killen kom närmare varandra och jag och Alex fortsatte bråka :/.. En kväll kom han mig närmare och kysste mig, men jag backade, jag älskade ju trotts allt Alex och hur dåligt han än behandlade mig kunde jag inte göra så mot honom, jag kunde ju inte sjunka lika lågt som honom. En vecka senare var det dags att åka hem och jag såg verkligen fram emot att träffa min lilla plutt.

Vi hämtade upp honom i Slussen för att sedan åka ut till mig, väl hemma låg vi och pratade och han berättade att han föregående helg vart på bio med sitt ex och att hon sen sov där. Jag blev genast orolig men tänkte inte mer på det. Jag vågade verkligen inte berätta för honom om händelsen i Egypten så det fick vänta. Tiden gick och han hade tydligen börjat prata med en tjej i skolan och på en gång kände jag på mig något, jag såg hur de kollade på varandra och sättet de pratade på. Detta fortsatte ett bra tag och jag blev med tiden osynlig, bortglömd och sämre behandlad tack vare den där tjejen. Sen helt plöttsligt skulle de ut och handla julklappar, och jag skulle endå på fest så jag la bara det hela åt sidan.
Alex hade lovat att ringa mig vid 22:00 men inget samtal på flera timmar efter det, så klockan 02 tänkte jag att "Nu ringer jag". Men samtalet vart inte alls lyckat, han sa att jag var för full att prata med så fort jag sa "hej" och jag blev naturligtvis ledsen, jag ville ju prata med honom, men det gick tydligen inte :/.. tillslut kom det fram att han befann sig hemma hos den där tjejen.. Mitt i natten lixom, kul pojkvän. Men enligt den fakta jag har fått hände ingenting. Däemot en annan gång skulle han gå på stan med henne och jag frågade när han skulle komma hem, han visste inte men ungefär runt 18. Jag bestämde mig för att jag skulle överaska honom så jag åkte till hans lägenhet. När jag väl var där så blev klockan mer och mer och ingen Alex kom. Klockan 20.00 ringde jag honom och han befann sig hos den där tjejen igen, den här gången hade de tydligen strulat men det kom inte fram förns 3 månader senare när jag berättade om han i Egypten. Jag blev krossad, men jag hade ju vart lika dum jag så jag förlät honom. 

Månad efter månad frågade jag både Alex och hans ex om någonting hände när de sov tillsammans, men gång på gång fick jag svaret "NEJ". Men jag gav inte upp för det, och för ca 3 månader sen fick jag veta att de också strulat. 

Just nu är läget sådär, det går upp och ner hela tiden och jag vet inte vad jag ska göra längre. 

Tack alla ni som orkade läsa hela texten. 
image42

Ögongodis

Detta är min pojkväns lillasyster.. söt som socker! Världens sötaste <3

image37

Klippdax

Nu ska jag iväg och klippa mig :).. resultatet får ni se senare :)


image36


Kram

Trind

image32

Måste bara skriva om detta söta nagellackssett, hur bra som helst för naglarna och man märker verkligen resultat, naglarna blir genast mycke hårdare och risken för att de flisar sig finns inte. Jag tycker verkligen att ni ska prova detta, jag rekomenderar STARKT!! Det kostade endast   99:-  och är från märket "Trind" dock köpte jag det på flyget till Egypten men det finns nog till något bra pris i Sverige också! Men prova gärna, det är det verkligen värt!

Parlamentet dax :D

Söndag

Idag har jag varit duktig! Inte bara lite duktig utan väldans :) Först gick jag upp kl 10:00, åt lite frulle och satte på mig träningskläderna, sen bar det av till träningshallen. Hade gymnastikträning men tränade dans, styrka och strech i 2 timmar :D! Efter det kom älskling och hämtade mig och vi åkte till Enskede rackethall och spelade badmington med hans pappa i nästan en timme! Sen var man ju bara tvungen att lägga sig i solariumet!  Myys.  Så en stor applåd för mig som varit så duktig idag :)  (Måste bara tillägga att älsk också vart jätte duktig idag!)

image35


Ni ska veta hur skönt det är att tandställningen är borta, tjoheej vad lent och trevlans det blev, nu kan man ju iallafall se normal ut när man ler. :) :)

Såg ju filmen "Allt om min buske" igår och förlåt men den var verkligen dålig, vissa saker skrattade man åt, men det var inte för att det var kul, utan att det var fult.


Snart är det dags för "Parlamentet" och efter det "Spanglish"

KRAMAR PÅ ER!

Lördag

Hej :)

Idag har jag vart i Nacka forum med familjen och älsk, jag köpte ett jätte fint brett skärp  inne på MQ, och även en skön vinterjacka på Stadium!

image30Skärp: "Saddler" 199:- MQ

image31Röd Jacka "Everest" 1199:- Stadium




Nu ska jag gå och kolla på "Allt om min buske". Vad ska ni hitta på ikväll?


Kramar
 



Torsdag

Usch vad skolan kan göra en trött, man blir så seg efter en hel dag av massa tänkande :(.. Var hos tandregleraren imorse , gick galant, förutom att dem skulle göra avtryck till min nattandställning och då var jag tvungen att bita i en jätte äcklig massa, såg ut som kludd, kändes likadant :(. Någon som haft tandställning? Men nu måste jag berätta om det bästa på länge, att skiten ska ut imorgon, IMORGON klockan 8:a ska jag dit och då ska den ut minsann :D.. Det ska bli guddomligt skönt. Det jobbiga har inte varit att det har varit fult utan att det river upp halva munnen och att man inte kan äta efter man har spänt den :(.. Tänk, att den där "saken" har suttit i min mun i 2 år, helt sjukt.

Förlåt att inga bilder har kommit upp än, är hemma just nu så det blir nog lite svårt eftersom bilderna befinner sig hos älsklingen :(! Men dem är på god väg :D

Nu nalkas det helg :D.. Vad ska ni hitta på då?


Kram på er!

Hemma i kylan :(

Hallå allihoppa :).. hoppas ni har haft det bra medan jag har varit borta :)
Jag har iallafall upplevt två av dem bästa veckorna i mitt liv, sol blandat med god mat och världens finaste pojkvän, bättre än så blir det nog inte :) Har massa bilder att visa er men måste bara ladda upp och fixa lite först, men dem är påväg vill jag lova.

Jag bjuder på två sålänge :D

image28        image29
                           Jag och älskling som sitter och väntar på bord :)

Måndag

Heej :D.. imorgon åker jag till värmen :D.. Egypten i 2 veckor, guud vad skönt va? Längtar verkligen, behöver komme iväg efter allt som har hänt :).. Hoppas det löser några av mina problem :) Idag är jag ledig så jag ska snart in till stan och växla pengar och fixa det sista till resan :D:. Ska ni hitta på något kul i veckan?

Puss på er alla :E