Lägenhetsbilder!

Nu kommer lite bilder från lägenheten.. som sagt är inte allt klart men på god väg :)


image250 image251 image252

image253

AVSLUTAR MED EN LITEN BILD PÅ MIG :D

image254

Skjorta - H&M

Tävling, lalalala!

... Nu till det mest intressanta inlägget för dagen, vem vill vinna ett par rosa PUMPS? Jo jag tänkte väl det, det är inte det minsta svårt att delta, skriv ett litet inlägg och hör av er till MARIA angående skostorlek!


image249

Håller tummarna för er alla <3

Dem är så gudomligt fina!

Röda, svarta eller vita?

Är jag den enda människa i hela världen som inte förstår mig på "Facebook". Jag förstår att man kan lägga upp lite bilder och så, men jag skulle aldrig i hela mitt liv sätta mig och försöka mig på det där.. tycker bara att det känns för komplicerat! Bara för det sitter jag väl här om några månader framför sajten och vägrar flytta mig, haha då ska jag skratta åt mig själv! Kom inte och säg att ni kan lära mig för det går jag inte med på ;)..

Nu sitter jag här och knaprar vinegummin ;), fast bara vita, röda och svarta, bara de som är goda ju!
Ni håller väl med mig, eller!?

image248

Panik!

image247






Jag är helt desperat efter en väska just nu, jag bara måste ha en!! Om ni har sett någon grym väska så hör jätte gärna av er <3

Andra avenyn!

Nu ska jag kolla på andra avenyn! Någon mer än jag som brukar kolla?

image246

Sprang som ett djur..

Jag hade endast ett fåtal minuter på mig tills tåget gick så jag sprang som en hjälte.. Fort gick det och pjuuh tåget hade inte åkt än, mitt framför ingången till perongen står en alkis som är påväg emot mig, hon frågar hur det står till och sträcker ut sina armar (hon trodde väl jag vart jagad eller något). Springer upp till plattformen, jaha då är det fel plattform, så jag springer till den andra, där åker tåget! Usch vad jag hatar att stressa, måste bli bättre på att lugna mig lite! Det fick bli pizza ist för pendeltåg!

JAG HATAR TÅG :(..

Internet.. wiiie!

Nu har allt börjat ordna upp sig i lägenheten och det känns ju skönt, har varit mycket att stå i med men så är det ju!
Som ni märker så fungerar internet prima nu och det beror ju självklart på att vi har fått internet, så nu slipper jag liga och dega framför 1:an, 2:an eller 4:an på kvällarna :).. Förhoppningsvis kommer våra tv:kanaler inom kort oxå!

Ni ska bara veta hur skönt det är att bo ensam, men ibland vill man bara springa hem och sova mellan mammsen och pappsen :/.. Men någon gång måste det ske! Jag trivs iallafall superduperbra här :D

Idag har jag haft en lektion med "Arbetsmiljö och säkerhet" kanske kan vara till nytta någongång ;)
Kanske smart att ha ett arbete först bara :P..

Nu ska jag kolla runt på lite sidor :D


Puss

MysÄlskling..

Igår var internet nere här :/.. kanske berodde på att den hemige "Johan" som vi smygkopplar oss på hade stängt av nätverket och det var ju mycket dumt gjort :(..

Idag har jag vart på vägverket och gjort teoriprovet, det gick åt skogen.. :(.. 44 rätt och gränsen var 52, men omprov på måndag och jag hoppas att det går då.

Älsklingen kom hem idag efter jobbet och hade köpt med sig lite grejer till mig!

Ett par G-star jeans och ett par stövlar från skopunkten! SÖTNOS, jag älskar dig <3
Slänger in ett par bilder senare!

Nu ska jag sysselsätta mig med lite annat!!

Kram sålänge !

YES!

Haha, vi har internet.. eller inte vi, rättare sagt grannen! Tack ;)..

Om ni inte dör för den här låten ska jag slå er :P.. haha!

http://home.no/wildo/musik/Ron%20Pope%20-%20A%20Drop%20In%20the%20Ocean.mp3

Puss!

Tankar..

Har ni någongång kännt er instängda i ett förhållande, att ni bara vill åka där ifrån men så fort man kommit några meter bort inser man hur mycket man inte kan vara utan den personen?

Det är verkligen underligt hur allt fungerar, ena sekunden vill man något, andra vill man tvärtom.. Det är ju inte ens än själv som bestämmer, eller jo, på sätt och vis, men det känns ju inte så.. Vi kan ju inte alltid styra över våra tankar och kan ju ses som både positivt och negativt.

Jag har en sak som jag undrat över så himla länge, men som jag också vet att jag aldrig kommer att få svar på, men det vill jag.. jag vill bara att någon ska ge mig svaret på min fråga!! : jag undrar vad som händer med världen när ingenting finns mer.. när allt är borta?.
Usch, varje gång jag tänker den tanken blir jag rädd. Jag är inte rädd för döden, eller jo lite kanske, men jag vill bara träffa alla fina och underbara människor jag inte sett på så lång tid, hoppas att det är möjligt! Men det är min största mardröm, att allt bara ska försvinna :(..


Usch.. detta kommer att bli en sömnlös natt med många funderingar.

Är detta normalt eller är jag bara psykad?


Puss på er alla..

Värmdö..

Nu är jag hemma hos familjen på Värmdö, myspys! Känns så konstigt att detta inte längre är mitt vardagliga hem :/, blir lite rädd av tanken. Idag har vi varit hos moster som fyllt år, detta firades med mycket gosaker! Sen åkte älsk till lägenheten och jag hem till mammsen och pappsen! Mamma har gjort gelenaglar på mig som blev fina, hon är en duktig nybörjare!

Jag är jätte ledsen att ni inte får höra så mycket från mig, men allt är pga flytten, vi har dator där men nada uppkoppling, helt värdelöst! Men om typ 3 veckor, då blir det full rulle igen.. tillbaka på banan det vill säga!

Nu i veckan är jag ledig vilket känns toppen, perfekt efter skolstart! Jag har bokat teoriprov för körkortet den 24:e dvs på torsdag och jag hoppas så mycket på att det går bra. Håll tummarna för mig!!

Nu ska jag gå och lägga mig men vi hörs om inte allt för lång tid..

Håll ut <3<3

Jahapp..

Hej, sitter i skolan nu och har håltimme till 13.55 :). Sen har jag körlektion och ska köra lite i stan, det är nytt för mig så det blir spännande! Efter det ska jag vara tränare. Sen ska jag till lägenheten igen! Det är mysigt, sängen där är  så himla skön, man vill inte gå upp..

Äsch det här tangentbordet är kaos så jag orkar inte skriva.

Puss Puss!

Flytt

Hej nu var det ett tag sen sist och jag ber så mycket om ursäkt, jag och älsklingen har flyttat till våran lägenhet nu och fixar och donar i den :) Jätte mysigt är det! Så det är därför jag inte kan hålla er uppdaterade :/.. men så fort vi får dit datorn så ska jag bättra mig!

Nu ska jag åka från skolan!

Puss på alla er <3

Sunsilk

Kommer ni ihåg shampoot och balsamet jag köpte igår på H&M?..

Jag duschade nyss och jag ber er, lägg inte ut pengar på dyra produkter för det behövs inte..
Sunsilk "faubulos" serien var kanonbra, mitt hår var rätt risigt innan duschen och resultatet trotts detta vart mjukt, glansigt och allt mitt slitna försvann. Och ett till plus är den goda lukten.

Jag har aldrig dött för hårprodukter men jag gör det nu :)

Ska lägga mig i sängen nu och kolla på filmen "daddy day camp" någon som sett?


Puss och kram

Djungelvrål!

Jag älskar dessa klubbor så mycket, det började med att jag fick några gratis på Ikea och nu är jag fast. Jag älskar lakrits och det finns inget bättre än den här smaken. utanpå är det vanlig lakrits men inuti är den fylld med ni vet djungelvrålsaltet! Mumms.. kan inte sluta äta..




        image245          


Vilket är erat favorit godis?

Jag tror att jag svimmar..


Jay Sean

Jag har hittat HONOM!!!

Vem undrar ni såklart och det ska jag berätta för er i detta inlägg!

Jay Sean heter han och ursäkta ordvalet men fyfan vad han är bra, jag är helt såld på hans röst och dessutom är han oerhört snygg.. Ge mig! Hans röst är så mild och vacker, vill bara lägga mig i sängen och somna med han sjungande vid min sida.
Tänk er, en kille med värsta fina rösten som sitter i ett släckt rum med något enstaka tänt ljus som fladdrar till i mörkret, tänk er att han sitter där med gitarr precis bredvid dig och sjunger världens vackraste låt som är skriven till just dig!

Gaah, skulle göra vad som helst för att ha honom här nu.. Min drömidol och världens snyggaste.

Har ni några idoler ni drömmer om?

 
image243

Ser ni vad det står?.. "Im always connected online" Sexy!

Munkar med hål i!

Skoldagen idag gick fort vilket känns skönt, hade bara en redovisning i svenska imorse som gick sådär :/, hade bara en timme på mig att förbereda :(..

Äsch, nu är älskling påväg hem och han har köpt hallon munkar till oss <3

Ibland är du världens finaste <3

image241

Fred Perry

Glömde ju visa er min söta mössa som jag köpte för typ en måndad sen.. Im inlove!

image240

Tisdag

Idag har hela dagen gått åt, åt två saker och det är skolan och sova.. jag var hemma vid 16,30 och då lagade jag och älskling lite mat, efter maten var vi båda så mätta och belåtna så vi somnade :P..Skönt var det iaf.

Jan hann faktiskt med en sak till, shoppa lite..

Hittade verkligen ingenting i klädväg som funkade idag, hade en dålig dag helt enkelt. Har ni känt så? att ingenting passar, om man över huvudtaget hittar något.

Detta kom jag hem med:





Shampoo och balsam från sunsilk (från nya serien fabulos shine)
Ldb - peeling silk. (vet inte om denna är bra men känner att jag måste hålla huden fräsch)
Rougeborste  (aldrig testat men min nuvarande kan gömma sig i papperskorgen tycker jag)

Sen fick jag med två prov produkter ifrån nivea visage, det är en Refreshing water, rengörings tvål och den andra är en Refreshing toner.

Ska prova dessa produkter och se om dem är värda att köpa.
Grymt snällt att skicka med prover till folket, älskar det!


image239

Puss och kram <3

Graham Webb

image235



Nu har jag precis kommit ut från duschen och mycket riktigt har jag testat mina nya hår-produkter. Det är ett shampoo och balsam från märket "Graham Webb" som var mycket, mycket bra. Mitt hår känns som nytt och dessa produkter är något jag i fortsättningen kommer använda mig av.

Så ett tips för alla ni som har slitet och matt hår, detta är defenitivt lösningen. Glänser som bara attan och luktar jätte gott. Värt ett försök iallafall, ni kommer inte att bli missnöjda. Jätte bra för er med färgat hår!

Körlektioner..

Måste bara skriva upp för att inte glömma ;)..

  • Tis den 8/1 kl. 16.00
  • Tors den 10/1 kl. 9.00
  • Mån den 14/1 kl. 13.55
  • Ons den 16/1 kl. 12.55
  • Fre den 18/1 kl. 13.55

Here I am <3



Den här låten är den finaste jag vet.. Jag tillägnar den till alla där ute, speciellt till dig Daniela mitt hjärta, mitt allt <3

Måndag kväll

Idag har varit en återhämtar dag för mig. Bara tagit det lugnt och inväntat skolstarten imorgon klockan 8.00.. usch går ända till 17, ska ha körlektion och så :D..

Idag var jag och älskling och kollade på våran nya lägenhet som var grymt mycket större än våra förväntningar, känns skönt, så hedan efter blir det vin och myskvällar hemma hos oss :).. Myys.. längtar så mycket. Vill bara inreda och få dit alla våra grejer. Kommer bli kanon att ha alla saker samlade, att aldrig behöva sakna kläder som ligger på annat håll.

Vi har kollat runt lite på ikea och checkat vad vi ska köpa..


   

Har kollat på ett tv-bord också men det finns inte på bild..

Nu ska jag hoppa in i duschen och inviga mina frisör-produkter <3

Kram sålänge!

Någon med brytning..

Inatt kom jag i säng alldeles för sent, var bara inte tillräckligt trött för att kunna sova :(..

Men idag är en ny dag och jag hoppas den blir så bra som möjligt.


image230



Igår fick jag ett telefonsamtal av någon med en ganska kraftig brytning som påstod att jag hade tappat mitt busskort.. va!? sa jag och fattade ingenting, hon rabblade upp mitt namn och personnummer som jag har skrivit ner på kortet och mycket riktigt så stämde det precis in på mitt. Det här är min vanliga otur så jag blir inte förvånad, men jag måste utbringa ett tack till alla er där ute som faktiskt har något vett och lämnar tillbaka borttappade grejer.
Nästa gång du hittar ett busskort så är det en sjukt stor chans att det tillhör mig :P

Nu ska jag ta bussen till Sången.. Har bara gemensam sånglektion idag.. Veckan kunde inte startat bättre :D.

Puss och kram på er !

Maaaaaaat..

image229
Nu är jag hungrig, och med det menar jag rikitigt hungrig..

Så jag och älsklingen har precis beställt pizza som vi snart ska åka och hämta.

Vilken tjockis jag är, men ack så gott det är! <3

Hörs efter maten !


..

image228

Det var den kvällen...

Vinterland <3

Imorse var jag trött och seg men efter en sväng i det kyliga Stockholm har kroppen äntligen piggnat till!

Tycker det är skönt när det är kallt, man känner sig så fräsch på något sätt och allt i kroppen får liv!

Jag tänkte att när jag kom hem skulle jag sova, men vad händer då.. jo jag är inte ett dugg trött och tack vare vädret slipper jag sova bort hela dagen :D

Vad händer idag?

För mig händer det inte speciellt mycket, ska öva in några låtar som jag har som sångläxa och ikväll blir det troligtvis Viperroom :). Det har verkligen blivit mitt favoritställe :), bra musik, skönt folk och inte allt för dyrt.

Har ni något ställe där ni känner: Fan vad det här är bra!  ?

Age of love

Imorgon vill jag gå ut, ut för att dansa och ha roligt.. image227

Kollade nyss på serien "Age of love". Det handlar om en 30 -årig kille som ska dejta både 40 och 20 - åringar för att se om åldern verkligen har en betydelse :).

Jag kan verkligen bara sitta och garva åt först och främst de unga, att man orkar vara som dem.




Mer mognad åt folket! <3






Vi!

image226

Lycka!

Magen goes wild..

Hjälp vad hungrig jag är..! Känner bara för att trycka i mig värsta pizzan ;).. Magen goes image225wild just nu :P..







Ska kolla om jag hittar någon gått!














Nu vet jag!

image224

Jag har haft en stor önskan en stor del av mitt liv, nämnligen att dansa, jag säger inte att jag är dålig på det utan att jag vill börja gå på danskurser. Nu när jag endå har slutat med gymnastiken kan jag ju göra något jag verkligen velat så länge. Så jag tänkte faktiskt söka in till "the voice street dance school" den här terminen.

Det är verkligen det här jag vill. Jag blir så glad, detta ska bli min grej.. Jag anmäla mig på stört!

Att scenen har varit min många gånger, vet jag, jag har visat hela publiken att sjunga är min passion, men att förverkliga min dansdröm skulle göra det hela komplett :).. Både dansa och sjunga, Jag kan inte bli bättre!

Nu ska jag skicka in min ansökan! <3

Jaaa!


 


Nyår..

Några bilder från nyår.. bättre sent än aldrig :D..


image221
 
image222

image223

it wasnt me :O

Torsdag.

Jag vaknade nu.. snacka om att jag har sovit länge :), skönt va det men inte kul att hela dagen har gått.

Det är ju jätte mycket snö ute.. äntligen, men den kunde ju kommit lite tidigare :/..

Idag har jag ingenting planerat, ska bara ta det lugnt och vara med min älskling lite ;D

Vad ska ni göra?

Utgång..

Nu har jag sovit ut.. haha sovit för länge men det var nog bara bra!

Kom på att jag ska ut ikväll, en tjejkompis fyller 18 :D.. och då får jag även träffa min älskling Daniela! Wiii <3
Men det blir nog en lugn kväll.. som jag har sagt de senaste gångerna :P.. haha! Vi ska till Candyroom.. är det bra där?

Ne nu ska jag ta någonting att äta :D

Kram sålänge!

28 december!

Uppe med tuppen kan man säga eftersom jag faktisk var uppe klockan 7 :/.. Jag åt en macka med köttbullar och svepte en "Brämhults - annanas och mango" smoothie..  Tro inte att jag är galen bara för att jag var uppe så tidigt. Det var faktisk min körlektion som var anledningen. Den gick bra trotts att jag höll på att somna ungefär 100 gånger :P.. äsch, jag är duktig!

Kollade in viperrooms hemsida och såg två bilder på mig.. Kul! Snygga kan jag knappast hålla med om.. skyller på tillståndet :D, ni vet vad jag pratar om!

image219
 
image220

Nu ska jag vila några sekunder ;)..


Puss på er!

Flyttdax


Nu har jag en väldigt bra sak att berätta!image218

Om max 2 månader så flyttar jag och älsklingen till en 2:a i VästerHaninge. Det ska bli så otroligt skönt och mysigt att få dela den med dig mysen <3!

Usch nu börjar jag bli trött :/..

Hörs senare eller imorgon!


Puss puss



Det bästa...

  • Det bästa med 2007!


    Jag och älsklingen har hållt ihop yttligare ett år 
  • Spanien resan var helt perfekt och oförglömlig
  • Jag har träffat Daniela som är det bästa som hänt mig
  • Min och älsklingens resa till Egypten var helt underbar
  • Julen 2007
  • Jag och Ronja har börjat umgås mer
  • All bra shopping
  • Alla galna helger
  • Att jag har tagit tag i mina körlektioner
  • Har träffat massa nya människor
  • Att Daniela och Fredrik har förlovat sig
  • Mina sånginsattser


 

Det bästa av allt är nog att jag har blivit mer självsäker som människa, jag vågar stå på mig och min blyghet börjar tona ner!

Kram på er <3



 


Lycklig för er <3

Hej alla glada! image217

Igår blev det för mycket kan jag säga men det blev endå en helt lyckad kväll, såklart!

Det bästa på hela kvällen var när jag fick se danielas och fredriks ringar.. Dem hade förlovat sig, galet mysigt.. så glada för deras skull! Hoppas det håller mellan er för ni är så fina!

Nu ska jag ikväg till Västerhaninge och äta Hummer :=) Aldrig ätit, men hoppas det är gott!




Vad ska ni hitta på idag?