En dag kvar :D

Alltså jag kan inte förstå att jag åker imorgon, det är helt offattbart :/.. Men kul ska det bli och skönt om inte annat, 12 dagar ska jag spendera i det sköna landet :D. Men nu håller jag på att få resfeber eller något känns det som, plus att min hals gör sjukt ont :(.. Haha oerhört synd om mig ;).. som ska till spanien o allt!
Första gången utan vuxna oxå, känns lite konstigt.
Ska åka in till stan idag och köpa det sista bara :D

Förslag på något jag kan köpa :).. någon favorit som är ett måste till resan?

                            image13
                                                              
                                                                              KRAM PÅ ER :)

regn, regn..

 MÅNDAG



Usch vad är detta för väder egentligen :/.. BLÄ!!
Jag kom just på att jag ska pierca mig i Naveln efter jag har varit i egypten, är det någon som vet en bra årstid eller månad och ett bra ställe i stockholm?.. Vore skönt att veta så man inte går till värsta Hulken lixom!

Hehe ska snart iväg här och luncha med älskliing ;D..


Förlåt om jag tjatar, men jag vill inte ha REEEGN mer :'(



4 dagar till spanien!

Rakt eller Lockigt?




          Vad tycker ni? rakt eller lockigt?              

                                                                                                                  

Esmee Denters

Hej igen, nu var det tag sen jag skrev sist, ber så mycket om ursäkt :).. Hoppas eran vecka varit underbar!
I tisdags jobbade jag på mitt vanliga jobb som Telefonförsäljare, och jag hatar dem ännu mer nu när jag själv är en :P Men man sitter på projekt så det är inte så jätte farligt faktiskt, sist fick jag godis som belöning ;).. Jobbade där även på onsdagen. I går så jobbade jag när Metallica spelade, helt kaos med allt folk, någon som var där?
Idag har jag bara tagit det lugnt, har fått halsfluss tror jag, ni vet kanske bättre.. gör det ont när man sväljer då? Haha, bara haft det en gång innan så är inte så erfaren. Så jag sitter här bara med halsduk och te :D.. Forest Fruit, så himlans god :D, sitter samtidigt och lyssnar på Esmee Denters, hon är så himla bra, jag ryser så himla mycket varje gång hon tar en ton!!

Vad gör ni då?



Hoppas eran helg blir lika bra som jag hoppas min blir :P..


Måndag

Hej alla :)

Hoppas ni har haft en bra helg :).. haha jag märker ingen skillnad längre, lov och helg är samma sak, det är bara 18 dagar kvar tills jag sitter på ett plan till Spain :D.. det ska bli så fruktansvärt skönt, speciellt när vädret i Stockholm inte är på ens sida :/.. Kollar ut nu genom fönstret, jag ser bara regn :( usch! Sitter och lyssnar på Christina Augilera - Obvious..  hon är så jäkla grym :)! Hade världens mysigaste kväll i lördags med älskling, vi hade bestämt att göra något efter allt som hänt mellan oss, så vi åkte till Heron City och åt, bowlade och såg på bio,

Blades of glory: som handlade om två skridskoåkare som blivit avstängda från singelåkning efter en fight om guldplatsen, men tre år senare kommer någon på idén om paråkning så då slår dessa killar ihop sig och bjuder på show :)..

Jag tyckte den var helt okej, inte min typ av film men jag tror denna kan ses av de flesta :).. Jag skrattade iaf!

Idag ska jag jobba på Råsunda igen, Aik spelar mot IF elfsborg :)

Vad ska alla andra göra idag då?

Kramisar!

Kusinen :)

Måste bara lägga in en bild på min oerhört söta kusin :)

                                                        image10

Godmorgon :)

Godmorgon :).. Tror att jag är påväg att bli sjuk, har feberverk i hela kroppen :/.. äsch strunt samma :).. Ikväll ska jag och älsklingen åka ut till mig och grilla med min familj.. myys! Sen imorgon ska vi kolla på bio och bowla sen :)..

Något förslag på vad vi kan se?

På söndag händer inte mycket alls, bara ta det lugnt som vanligt typ ;)..

Snart har jag och älsklingen varit tillsammans i 1år och 2 månader :) weey!

                                       image9


Jobb.

Idag har det inte hänt så mycket, tänkt att lämna tillbaka en klänning jag köpte på H&M förra veckan, satt inge bra after all :(.. men somrig och fin var den. Har varit och jobbat och kom precis hem, jobbar på två ställen med idag blev det Råsunda :).. Aik-Trelleborg... matchen slutade 2-0 anyway!


       
                                                                                  image8
  
                                                                           Vad har alla gjort idag?

Blont eller brunt?

                                                                      eller    



vill höra era åsikter :).. vad passar bäst.. blont eller brunt?

                                                                                         Kram på er alla!

Egypten

Det mesta löste sig igår fast jag går ju fortfarande och tänker på allt :/.. Pratade med mammsi igår och det var hon som övertygade mig :).. hon vet själv vilken fin och underbar kille jag har hittat, så det var för mitt eget bästa.
Äsch strunt i det nu alla bloggläsare, jag och älsklingen beställde en resa till Egypten för ett tag sen :) weey!
2 veckor också, det kommer bli underbart, vi behöver komma iväg från allt och alla :)..

Längtar så himlans mycket :).. 2:a oktober bär det av :D



         Dreams beach resort :)


Sorg

Hatar att vara ledsen, känns som att hela året har gått uppochner :/.. ena stunden är allt fantastiskt bra. men i den andra så kan livet lika gärna ta sig. Jag trodde verkligen att vi hade ett öppet förhållande, men endå dolde du något, något som fick mig ledsen hela natten igår :(.. Även fast jag har frågat 100 gånger om det hände något så har du svarat nej.. men så endå var det något :(..

Vet inte hur jag ska hantera detta?.. jag älskar ju dig så sjukt mycket och tror fan aldrig att jag kommer att sluta heller, så jag vill heller inte leva utan dig. Men vad ska jag göra för att visa hur ledsen du får mig?
Kan någon hjälpa mig??


Usch, kärleken är så svår ibland :(..

        Ha en fin dag!



                                     131414-1

:)

usch vilken seg dag det har vartit idag :/. Hatar sånna där dagar då det verkligen inte händer någonting, man vill göra något men det slutar endå med att man blir sittandes vid datorn :P.. vart med om det någongång?
idag har jag bara varit i Kungens Kurva och glidit runt lite.

Glömde skriva att det var fest i Råcksta i fredags, var helt lugnt faktiskt. Men senare på kvällen tog det fart, fast man är så få, så kan man ha sjuukt kul :).. Slutade med donken :).. det va en mysig kväll after all :D

Ha en fortsatt trevlig kväll :)


Ensamhet

Jag vill bara att det ska finnas någon, som kan trösta mig när jag är så sjukt förstörd som jag är just nu. Någon som kan ställa upp? Alla dagar är för mig helt underbart bra, men när nätterna kryper sig fram, brister allt. Jag vill bara vara som en av alla andra, någon som ser bra ut i allas ögon och rättar till sina misstag istället för att göra dem ännu värre. Ibland önskar jag att jag försvann vid min hjärtoperation som 8a åring, då hade alla sluppit skratta åt mig, då kanske allt hade varit mycket bättre, men på den tiden var min farmor fortfarande vid liv, den person jag alltid kommer att se upp till. Men nu när hon är död, då längtar man bara tills man får träffa henne igen, om nu det någonsin kommer att ske :/. 
Fast jag har jordens finaste och underbaraste pojkvän så känns allt ibland så himla tomt, man är ledsen fast man inte ens vet varför, och allt man vill det är att höra dem där orden... man vill bara ligga där och svepas in av hans röst och övertygelser om att allt kommer att bli bra. 

Jag är så rädd att jag kommer bli lämnad en dag, och då står jag där utan någonting och klandrar mig själv. 
Kanske bara för att jag aldrig någonsin älskat någon så oerhört mycket som min pojvkän, kanske för att han är något mycket mer än alla andra, rädslan och ensamheten sveper omkring, och vem vet, en dag står jag kanske där, HELT ensam och rädd.